2777
2789
عنوان

خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 37 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بار روانیش میکشتم

خدا نکنه عزیزم..ولی نوره اینجوری نمیشه من تعجب می‌کنم.. اصلا فک نمیکنم ب بچه دار شدنت ربطی داشته باشه ..حالا ی دکتر پوست و موی خوب برو و مطرح کن و بهداشت محل زندگیتم برو از ماما بپرس نگرانی برطرف شه عزیزم ..پیگر شو ولی نترس ترس خیلی بده میگن آدم از چیزی ک بترسه خدای نکرده سرش میاد عزیزم 

خدا نکنه عزیزم..ولی نوره اینجوری نمیشه من تعجب می‌کنم.. اصلا فک نمیکنم ب بچه دار شدنت ربطی داشته باش ...

نوره چند ساله استفاده میکردم به مرور مو رو بیشتر میکنه ولی این سری من اون زمانی که پریودم بهم ریخته بود نوره رو  استفاده کردم اونم نه فقط دست و پا کل بدن از کف پا تا زیر چونه و شاهد رشد مو شدم ،اخه توی همین سایت خیلی خوندم که این  ریش  در اوردن و بچه دار نشدن  ،بخاطر همین واهمه دارم 

نوره چند ساله استفاده میکردم به مرور مو رو بیشتر میکنه ولی این سری من اون زمانی که پریودم بهم ریخته ...

اهان پس پیش ی دکتر زنان زایمان یا حتی ماما ی بهداشت برو  بگو شاید دارویی چیزی بده دست رو دست نذار ک دیرشه عزیزم و اگه چن سالیه ک بچه دار نشدی حتما تحت نطر دکتر دارو مصرف کن تا باردارشی هر چی زمان بگذره بده عزیزم 

اهان پس پیش ی دکتر زنان زایمان یا حتی ماما ی بهداشت برو بگو شاید دارویی چیزی بده دست رو دست نذار ک ...

اتفاقا میخوام از ماه های دیگه اقدام کنم اگه خدا بخواد 

وقتی دیگه هیچ دارویی استفاده نکردم پریودم منظم شد  ولی این پشم ها موندن 

اتفاقا میخوام از ماه های دیگه اقدام کنم اگه خدا بخواد وقتی دیگه هیچ دارویی استفاده نکردم پریودم منظم ...

انشاالله خوب میشه عزیزم نگران نباش ک بدتره..یعنی از ریشه بکنی بدتر میشه؟؟ میخای حوالی ساعت ۵ تاپیک بزن‌ ببین خانما کسی تجربه ای داشته پیشنهادی چیزی اون موقع تعداد بیشتره حالا اکثر خانما کارن..انشاالله ک خوب شی عزیزم