2777
2789
عنوان

بی ادبی بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا نمیخوام ی لحظه ببینمش میوه یا هر چی میاره به خواهرم میدع به من نمیده با دخترم یکسره دعوا میکنه ...

خب نرو دیگه خونشون. دیوانه ای مگه؟ وقتی بی حرمتی میکنه بهت و با بچت دعوا میکنه قطع ارتباط کن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

شماها بعد ازدواج قطع ارتباط میکنین با پدر و مادرتون؟

من مجردم و خیلی ساله قطع ارتباط کردم.ضربه هایی که از راه دور هم مادرم و خداهر برادرام بهم زدن صدام به ایران نزد. از راه دور انقدر بهشون خدمت میکردم. تمام بچه هامون و سر و سامان دادم. عمرم و گذاشنم. بعدا فهمیدم تمام کیس های ازدواجم و می پروندن. الان که تهدیدم میکنن. 

نرو عزیزم عزت نفس داشته باش انگار برعکس شده بعضی پدر مادرا مثل اینکه ارث پدر از بچه هاشون طلب دارن

تمام بچگیم کتک زد با اولین خواستکارم ازدواج کردم بعد ازدواجم ول کن نیست من خودم ی ادم به شدت عصبی ام فقط میترسم ی روز بشورم بذارمش کنار بعد عذاب وجدان بگیرم

نرو عزیزم عزت نفس داشته باش انگار برعکس شده بعضی پدر مادرا مثل اینکه ارث پدر از بچه هاشون طلب دارن

خواهرم میتونه بهشون کمک کنه من نه زیاد بعضی وقتا کمک میکنم  اونو انقد تحویل میگیره خواهرمم انقد کیف میکنه بابام تحویلش میگیره اتقدم سر پدر مادرم داد میزنه ولی براشون مهم نیست 

اتفاقا اصلا بهشون چیزی نگو فقط دیگه نه خونشون برو نه چیزی بهشون بده پولتو خرج خودتو زندگیت بکن به فکر زندگی خودت باش  با آدمهایی  رفت و آمد کن که حالتو خوب میکنن

اتفاقا اصلا بهشون چیزی نگو فقط دیگه نه خونشون برو نه چیزی بهشون بده پولتو خرج خودتو زندگیت بکن به فک ...

الان دو روز عین جوجه های مریض که ی وری میشن شدم بعد حامله ام بدتر حساس شدم مامانم اونطوری نیست بابام خیلی واضح فرق میذاره مثلا عکس خواهرم اورده گذاشته تو حال من برام مهم نیست بخدا محبت نمیخوام ازش فقط نرینه بهم  

2790
2778
2791
2779
2792