2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی؟ واقعا حس دارین؟!!!!چقدر کثیف

من که محرد هستم و 16سال تنهای تنها تو شهر غریب زندگی میکنم

اما از تحربه هام و هم صحبتی با دور و بری هام فهمیدم

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
چیو فهمیدی

انسان همیشه دنبال ممنوعه بوده  از همون اول خلقت

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
چقد طرز تفکر کثیفی داری خودتو اصلاح کن

من ندارم  این طرز فکرو

میگم انسان ذاتش همین

الان همین شما اگه یک غذا یا میوه رو برات ممنوع کن

بخدا بیشتر حرص به خوردنش داری

من ندارم این طرز فکرومیگم انسان ذاتش همینالان همین شما اگه یک غذا یا میوه رو برات ممنوع کنبخدا بیشت ...

نه اصلا اینجوری نیست

شما دور و بریات رو درست انتخاب کن که با چنین طرز فکری بزرگ نشی

نه اصلا اینجوری نیستشما دور و بریات رو درست انتخاب کن که با چنین طرز فکری بزرگ نشی

باشه زیاد عادت ندارم بحث کنم اما همیشه ریشه در ذات هست.. مثل مار و عقرب که ذاتش نیش زدن