2777
2789
خوشگلم اینو واسم باز میکنی که دلیلش چیه؟اینکه به چادریا تیکه میندازن؟مگه چادر پوشش کم یا بدیه؟

من مسلما علم صحبت بصورت ریشه ایش ندارم،فقط میدونم کسی که ذاتش کثیفه،به هرکسی نگاه بد داره،اونی که به چادری تیکه میندازه به هرنوع پوشش دیگه هم تیکش میندازه،من صحبتم سر قوانین بود،بعد بنظرم میانه رو بودن خوبه،من خودم همیشه حتی تو کارم بین کلی مرد بودم،ولی تابحال نشده حرفی میش بیادباهمه هم بگو بختد داریم،ولی با رعایت حدود،کسی که تیکه میندازه،نخ نگیره،ادامه نمیده اصولا،هرزه هم که تکلیفش مشخصه،باید قهوه ایش کرد اگه تیکه انداخت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد شما جا افتاده و عاقلین

اخه میدونی این فقط بیشتر تو ایرانیا رایجه ،جنگ با قوانین،حس زرنگی میکنن و از لجبازی لذت میبرن،

یکی از دلایل پس رفتمونم اینه خودمون سرگرم مسایل پیش پا افتاده میکنیم،اتفاقا چند وقت پیش ماشین یکی از همکارا برای کشف حجاب توقیف شد،گفتم خب یعنی انقدر سختته یه شال که حاضری به دردسر بیفتی،خب مدال دادن بهت؟یعنی اگه فردا تو شرکت بگن فقط باید با مقنعه بیای ،حاضری از کار بری بیرون که مقنعه سر نکنی؟بخدا موها منم کراتینه،رنگشم قشنگه،حالا تو ماشین کی هست ببینه،برو تو مهمونیا هرجور دوس داری بگرد،

نمیخولم دفاع کنم ،ولی سخت گیری خاصی نیست،فقط میدونی اینام میدونن سر مردم باجی گرم کنن،میگن وزیری به پادشاه گفت،مالیات۳برابر کن،گفت صدا مردم درمیاد،گفت کاریت نباشه،فردا جار زدن تو شهر مالیات۳برابر وکسی هم حق گوزیدن نداره،از فردا همه تو خیابون راه میرفتن ومیگوزیدن وبه ریش حکومت میخندیدن....حالا داستان ماست،