2777
2789
عنوان

خدایی اینقدر نگید خانواده شوهر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 28 پست
من ازدواج دوممه،هم خانواده همسر اولم خوب که نه عالی بودن هم خانواده همسر دومم،الان واقعا دوستشون دار ...

تو قدر دانی بخدا اوایل عروسیشون مریض میشد مادرم سوپ درست کن دکتر ببر فلان کن بعد مهمون دعوت می‌کرد مادرم رفت کمکش دریغ از حتی ی بشقاب دادن یا خیلی چیزای دیگ نمی‌دونم چرا اصلا باهامون مخصوصا مادرم خوب نمیشه البته مادرش فوت شده ی حسادت خاصی تو وجودش هست حس میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دیدگاه ما زنا واقعا ب خانواده‌ شوهر خیلی بده

بنظدم کسی خوبی کنه محال بد برداست شه 

من ۱۴سال ازدواج کردم مادرشوهرگ اینقدر بد دهنی کرد بهم همه بخشیدم بخاطر خدا الان باز یکسال ارتباط گرفتم از جون دل باهاشون ی کلمه نمبگم دلشون برنج ۳ روز ۳ روز نگهشون میدارم بخاطر خدا وگرنه نیازی بهم ندارن الان خداروشکر رابطه مون بهتره تو رودروایسی میمونن گاهی چیزی میگه پشیمون میشه‌...شوهرمم با مادرش رفته بد دهنه کافیه ی رفتار باب میلش نباشه آبروت میبره این دیگه واقعا چیز عیانی لجبازی من عروس نیست 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
تو قدر دانی بخدا اوایل عروسیشون مریض میشد مادرم سوپ درست کن دکتر ببر فلان کن بعد مهمون دعوت می‌کرد م ...

سفارش همچین مادر شوهری🤣🤣

بفرستش بیاد کرمانشاه

تا اون عتیقه رو بفرستم جهنم

عو...ضی پسرشو لو داد  به پلیسا

تا دو ماه من اواره بودم افسرده

نه کار بر جدیدم نه قدیم

من سعی کردم باهاشون صمیمی باشم 

تو کارا چقدر کمکشون می کردم و... 

ولی وقتی هرجانشستن گفتن عروسمون کارنمی کنه و.... 

الان باردارم برای سیسمونی دیوونم کردن  به خانوادت بگواینو بخرن اونو بخرن کادو براش فلان چیزو بیارن و.... 

برای چیدن میوه ی درختای باغ خودمون باید از اونا بخوام

وهزارتاچیزدیگه

خب واقعا چرا منه عروس باید بگم خوبن سعی می کنم فاصله بگیرم

و هرجا میشینن میگن عروسمون بده مثل شما نمیشه 

شاید شما هم کاری کردید عروستون مثل من فاصله میگیره

و صددرصد عروسه بدم هست نمیشه گفت همیشه مادرشوهرمقصره

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

بنظدم کسی خوبی کنه محال بد برداست شه من ۱۴سال ازدواج کردم مادرشوهرگ اینقدر بد دهنی کرد بهم همه بخشید ...

بخدا مریض میشد اوایل عروسیشون مادرم دکتر ببر غذا بفرست مهمون دعوت می‌کرد برو کمک بعد میومد باز ی بهانه در میورد ی سری گفت بچم شبیه من بشه شبیه داداشم ینی نشه مادر اومدیم ب شوخی گفتیم دلتم بخاد باور میکنی ذوززو بعد از بس غر زده بود ب شوهرش ی دعوا بزرگ شدو قهر و قهر کشی 🤣از کاه کوه میسازه

من ازدواج دوممه،هم خانواده همسر اولم خوب که نه عالی بودن هم خانواده همسر دومم،الان واقعا دوستشون دار ...

خدا عمر طولانی بهشون بده😍موقعی یکی میگه خانواده ی همسرش خوبن از تههه دل خوشحال میشم

منکه یه بارم زنگ نمیزنن وظیفه ی عروس میدونن 

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

من سعی کردم باهاشون صمیمی باشم تو کارا چقدر کمکشون می کردم و... ولی وقتی هرجانشستن گفتن عروسمون کارن ...

بخدا عروسمون حتی جهاز درست نیورد حرف نزدیم حتی لباس فقط کت شلوار ی حلقه همین 

خدا عمر طولانی بهشون بده😍موقعی یکی میگه خانواده ی همسرش خوبن از تههه دل خوشحال میشممنکه یه بارم زنگ ...

مامانم قربون صدقش می‌رفت ب داداشم می‌گفت ترحم میکنه داداشم میومد میگف اینقدر نکن نمی‌کرد می‌گفت چرا باشه صردی ینی نزدیک دوسه نفهمیدیم چجور باید رفتار کنیم 🤣

من سعی کردم باهاشون صمیمی باشم تو کارا چقدر کمکشون می کردم و... ولی وقتی هرجانشستن گفتن عروسمون کارن ...

بخدا تو دوستی با داداشم داستان می‌ساخت ک مثلا فامیلمون تولد برا زنش گرفت بعد خانوادشو دعوت کرده بود دوستم خیلی ناراحت شد تنهایی دونفره میخاستن همش ازین قبیل داستان می‌گفت بهش می‌گفتیم این اینطوریه می‌گفت ن بیاد ببینتتون درست میشه هرچی بهش خوبی کردیم فایده نداشت دیگ خودمون داریم فاصله میگیریم

ببین از مادرم انگار متنفره بیشتر با مادرم مشکل داره نمی‌دونم شاید چون مادر خودش فوت شده هنوز نتوانسته کنار بیاذ اون حساذته نمیزاره نسبت ب مادر یااینک بخاطره دورو اطرافشه