2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خیلی مهمه که اون پسر کیه و نسبتش با شما چیه

اکسمه

ی ساله کات کردم

چند بار برگشته ، ج رد دادم، هنوزم منتظره برگردم

همیشه همه استوریامو سین میزد و قبلا اصرار داشت عکس خودمو بزارم

الان ک از خودم گذاشتم فقط اولی رو دیده

😘Thanks GOD 

بچه هایه بار تورستوران وزیری سفارش داده بودیم بعدرفتم سفارشمو بیشترکنم گفتم اقا سفارشمو بیشترکنیدو اینا بعدگفت وزیری؟گفتم نه فامیلمو گفتم مثلا محمدی گفت نه خانوم منظورم سفارشتون وزیریه؟😂من بازم نفهمیدم مامانم گفت بله

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم

اکسمهی ساله کات کردمچند بار برگشته ، ج رد دادم، هنوزم منتظره برگردمهمیشه همه استوریامو سین میزد و قب ...

عزیزم داره بازی روانی میکنه باهات، خودتو دست بالا بگیر خودت داری میگی اکسسسسستتتت... چرا شمارشو نگه داشتی پس؟!!، اگه دوش داری چرا دوباره جواب رد دادی پس؟! هی خدا🤕

خب چرا سعی نمیکنی فراموشش کنیو و تا این حد پیگیرشی؟

ی ساله کات کردم

چند بار برگشته ، ج رد دادم، هنوزم منتظره برگردم

همیشه همه استوریامو سین میزنه و قبلا اصرار داشت عکس خودمو بزارم

الان ک از خودم گذاشتم فقط اولی رو دیده

** نمیدونم

😘Thanks GOD 
عزیزم داره بازی روانی میکنه باهات، خودتو دست بالا بگیر خودت داری میگی اکسسسسستتتت... چرا شمارشو نگه ...

ببین کلا دیگ همه چی تمومه

و هرگز بهم برنمیگردیم

چون اشناس زشته انفالوش کنم

برام عجیبه ک فقط اولی رو دیده و تا اخر نگاه نکرده بر خلاف گذشته

😘Thanks GOD 
بچه هایه بار تورستوران وزیری سفارش داده بودیم بعدرفتم سفارشمو بیشترکنم گفتم اقا سفارشمو بیشترکنیدو ا ...

😂😂😂😂 عالی بود محمدی

منم یه بار میخواستم به خواهرم همزمان هم بگم چلمنگ هم بگم کودن... قاطی شد شد کلمنگ😂😂😂