2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم گناهه این کارو نکن جون داره بعدن کارماش میبینی

عزیزم ما عقدیم هنوز عروسی نگرفتیم بخاطر همین میترسم.هنوز مطمعن نیستم باردارم یانه چون سه روز پیش پریودم تموم شد اما سرگیجه و معده درد و نفخ دارم میترسم باردار باشم

عزیزم ما عقدیم هنوز عروسی نگرفتیم بخاطر همین میترسم.هنوز مطمعن نیستم باردارم یانه چون سه روز پیش پری ...

به سلامتی عزیزم سریع ان شاالله برو خونه خودتون ولی این کارو اصلا نکن به خدا دیدم که میگم دور از جون شما یه خانم بود سقط کرد دیگه بچه گیرش نیومد 

۶هفته قرص سایتوتک چرا میخوای سقط کنی من مجبور بودم و پشیمونم تو نکن

اخه عقدیم هنوز عروسی نگرفتیم منم محبورم و اینکه هنوز مطمعن نیستم باردارم یانه چون ماه پیش همین موقع رابطه محافظت نشده داشتیم اما مطمعن نیستیم اسپرم ریخته یانه .سه روز پیش هم پریودم تموم شد اما معده درد سرگیجه و نفخ دارم بخاطر همون میترسم باردار باشم

عزیزم ما عقدیم هنوز عروسی نگرفتیم بخاطر همین میترسم.هنوز مطمعن نیستم باردارم یانه چون سه روز پیش پری ...

عزیزم برو یه قسمت زندگی پس از زندگی هس واسه سقط نگاه کن