2777
2789
عنوان

آخه این چه مدل خواستگاری کردنه

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 32 پست
مردا را باید مستقیم بهشون بگی اینجوری بهتر دوست دارنبه خدا نمی‌فهمه تو بهش بگی کاش خونه خودمون بودیم

جدااا؟؟؟😟😟😟😟😟😟تورو خدا اینجورین؟؟؟؟

وااااااااااااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرت نباید خودش متوجه بشه ؟منم گیج میشم آخه میگم اگه میخواست جدی کنه چرا منتظر منه ینی اونم به عش ...

والا نمیدونم خودش باید متوجه شه یا نه 

توام خودت وارد این مسائل نکن که وای خودش باید متوجه بشه فلان یبار مستقیم بگو عزیزم کی رابطمونو رسمی کنیم من امادگی دارم هم خودتو راحت کن هم اونو

جدااا؟؟؟😟😟😟😟😟😟تورو خدا اینجورین؟؟؟؟وااااااااااااا

به خدا اینجورین

مردا اصلا کنایه حرف زدن را نمیفهمن به در بگی دیوار بشنوه نمیفهمن

مستقیم بگو بیا خواستگاری

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
باشه میگم ولی من میخواستم خودش متوجه بشه

توقعت بیخوده 

چون اون بنده خدا اولش گفته بیام خواستگاری، شما خودت گفتی نه. حالا پس خودت باید بگی بیا

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

به خدا اینجورینمردا اصلا کنایه حرف زدن را نمیفهمن به در بگی دیوار بشنوه نمیفهمنمستقیم بگو بیا خواستگ ...

کلا من اینجوریم آدمی که محکم و رک پای حرفشه رو دوست دارم و می‌خوام با اشاره کاملا واضح عملی کنه داره ناامیدم می‌کنه 

توقعت بیخوده چون اون بنده خدا اولش گفته بیام خواستگاری، شما خودت گفتی نه. حالا پس خودت باید بگی بیا

حرف زور دوست دارم 😂 نه اینکه با من موافقت کنه باید مخالفت می‌کرد 

حرف زور دوست دارم 😂 نه اینکه با من موافقت کنه باید مخالفت می‌کرد

چرا امشب توی سایت همه دخترا توقعات بیجا دارن؟؟ 🤭 طرف چون آدم منطقیه به نظرت احترام گذاشته. اتفاقا اگه اصرار میکرد نشون میداد بلوغ فکری نداره. ولی بهت احترام گذاشته و خواسته هروقت تو اوکی بودی بیاد خواستگاریت

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

من چطوری عشقمو ابراز کنم وقتی بهش گفتم کاش خونه خودمون بودیم عزیزم ....اون ینی انقدر نفهمه ؟؟؟حتما ب ...

میفهمه عزیزم میخواد با زبون خودت بهش بگی ما زنا چطور دلمون میخواد مستقیم بهمون بگن اینچیزارو مردام همینن

خوشش میاد خرذوق میشه

روحیه میگیره

سر این مسائل غرور نداشته باش

چرا امشب توی سایت همه دخترا توقعات بیجا دارن؟؟ 🤭 طرف چون آدم منطقیه به نظرت احترام گذاشته. اتفاقا ا ...

🥺ولی من اینجوری برداشت کردم که میلی نداره چون در نظرم کرد یکیو بخواد معطل نمیکنه...

حرفای شما ام صحیح بود به فکر انداخت منو 

میفهمه عزیزم میخواد با زبون خودت بهش بگی ما زنا چطور دلمون میخواد مستقیم بهمون بگن اینچیزارو مردام ه ...

باشه بهش میگم ولی یه حسی بهم میگه مرد اگه بخواد یه چیزیو عملی کنه معطل نمیکنه

راهنمایی هات به دردم خورد