2777
2789
عنوان

چجوری از پوشک بگیرمش🩲😩 کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 76 پست
زیر دو سال که گناه دارن واقعا ... ولی دختره من انگار می ترسه ...نمی دونم دسشوییی چه حسی بهش میده ک ...

من دخترمو دستشویی نمی‌برم از دستشویی بدش میاد حموم می‌برمش و کاملاً راضیه 

الان که هوا گرم شده اگر حیاط دارین ببرینش توی حیاط

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

معضل منم هست...دخترم دو سال و ده ماهشه و هیچ مدلی همکاری نمی کنه ..اصلا حاضر نیست یک دیقه بدون پوشک ...

چه داستانیه کاش میشد موقتا برای یکی دو ماه بدمش به یکی برام از پوشک بگیرتش😂😭

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دخترمو دستشویی نمی‌برم از دستشویی بدش میاد حموم می‌برمش و کاملاً راضیه الان که هوا گرم شده اگر حی ...

نه آپارتمان هستیم ...تو حموم که اصلا جیشم نمی کنه حتی آب گرم بازه...   کلا فرش ها رو جمع کردم از بعد ازعید که خانوم راحتوباشه ..اما فعلا هیچی ...مدامم دارم  قصه میگم... کتاب می خونم ...حالا تو فکرمه یکاری کنم از پوشک بدش بیاد ...واقعا تنهه راهمه 

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

برای مثال صبح به محض اینکه بیدار شد بردمش دسشویی و جیش نکرد. بااینکه چک کردم پوشکش صددرصد خشک بود ین ...

ی فسقل بچه مادرا رو به گریه میندازه 

ببخشید خندم گرفت 😂🥹

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 
نه آپارتمان هستیم ...تو حموم که اصلا جیشم نمی کنه حتی آب گرم بازه... کلا فرش ها رو جمع کردم از بعد ...

برا برای بعضیا خیلی پیچیده میشه این جریان خدا صبر بده احساس میکنم برا منم همین داستانا میشه😞

ی فسقل بچه مادرا رو به گریه میندازه ببخشید خندم گرفت 😂🥹

اوو تازه کجاشو دیدی

دلت خندون باشه راحت عزیزم😂🤍

راستش من الان گیج شدم یکی بهم میگه که بچه‌ات هنوز آمادگی نداره و تو باید هنوز پوشک ببندی و آمادگی ذه ...

کی گفته آمادگی نداره اول تاپیک خودت گفتی شب تا صبح پوشکش خشکه داخل روزم اگر پی پی داشته باشه میگه داخل پوشک کارش رو انجام نمیده این نشونه هایه اینکه که آمادگی از پوشک گرفتن رو داره پسر منم دقیقا همین علائم رو داشت که من از پوشک گرفتمش اوایلش سخته دیگه نیم ساعتی یه بار باید ببریش دستشویی اکثرنم چون تند تند میبریش دستشویی دیگه خودش میاد نیازاش رو بهت میگه فقط باید صبر و حوصله به خرج بدی گفتم یکم سخته ولی جونت راحت میشه

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
برای مثال صبح به محض اینکه بیدار شد بردمش دسشویی و جیش نکرد. بااینکه چک کردم پوشکش صددرصد خشک بود ین ...

زود نیارش بیرون یکم بمونید یکم آب گرم بریز رو پاهاش جیش میکنه

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
شانس ماس بقران تا نوبت بچه آوردن ما شد گرونی تا .... بر ما وارد شددخترم وقتی بدنیا اومد پوشک ۱۲۰ میخ ...

ولی به نظر من ۳سال واقعا دوره 

من پسرم۱۸ماهگی گرفتم دخترم الان ۱۵ماهشه کم کم شروع کردم ولی اصرار ندارم 

هربچه ایی متفاوته ولی ۳واقعا دیره 

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
زود نیارش بیرون یکم بمونید یکم آب گرم بریز رو پاهاش جیش میکنه

نمیکنه😭 این چهار روزی که نکرد🙁

ولی به نظر من ۳سال واقعا دوره من پسرم۱۸ماهگی گرفتم دخترم الان ۱۵ماهشه کم کم شروع کردم ولی اصرار ندار ...

وای نگو اگه زمان به عقب برمیگشت حتما زیر دوسال از پوشک میگرفتمش اشتباه کردمممم

چون دقت میکنم میبینم واقعا تفاوتی نداره با شیش ماه پیش فقط لجباز و شیطون تر شده

کی گفته آمادگی نداره اول تاپیک خودت گفتی شب تا صبح پوشکش خشکه داخل روزم اگر پی پی داشته باشه میگه دا ...

اره تا صب خشکه پوشکش. پی پی رو هم میگه همیشه ولی هرچی میبرمش دسشویی حاضر نیست دفع کنه 

تنها پیشرفتی که این چهار روزی ازش دیدم اینکه بدون لجبازی هر نیم ساعت باهام میاد دسشویی و سریع میشینه اخه قبلا با جنگ و دعوا باید میبردمش

ولی خب چه فایده جیش پی پی نمیکنه تو دسشویی

البته میدونم تازه اول مسیر هستیم هنوز خیلی تمرین و تکرار لازمه امیدوارم زودیاد بگیره بقول شما جونم راحت بشه. یادمه روزهای از شیر گرفتن فک میکردم هیچوقت تموم نمیشه این سختی چون خیلی در عذاب بودم علاوه بر بهونه بچه، درد فجیع هم داشتم 😄

اره تا صب خشکه پوشکش. پی پی رو هم میگه همیشه ولی هرچی میبرمش دسشویی حاضر نیست دفع کنه تنها پیشرفتی ک ...

ما هم خواهر این دوران رو پشت سر گذاشتیم بعضی وقتا خودم با همسرم مرور خاطرات میکنیم میگیم خدایا واقعا از شیر گرفتیمش واقعا از پوشک گرفتیمش اون موقع اون دوران واسمون یه غول بزرگ بود که شکستش دادیم اینم میگذره عزیزم فقط خاطره ش میمونه براتون

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲