2777
2789
عنوان

بلاخره از صبح آنلاین شد

| مشاهده متن کامل بحث + 5864 بازدید | 235 پست
نظر لطفته عزیزم ..نمیدونم چیکار کنم راستش آبروم باهاش رفته دلم میخواد زودتر بیاد بگیره منو چون خسته ...

اشتباه ات همینه فکر میکنی همه چی تموم شده ابروت رفته 

در حالی که همیشه فرصت جبران هست ، شما اول هرجور هست پول رو ازش بگیر بعدم یه مدت به شدت باهاش سرد رفتار کن ببین واکنشش چیه اصلا سراغی ازت میگیره اصلا تا حالا باهات حرفی از ازدواج زده یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه ات همینه فکر میکنی همه چی تموم شده ابروت رفته در حالی که همیشه فرصت جبران هست ، شما اول هرجور ...

قول میده ولی عمل ن ..راستش خانواده منم راضی نیستن ..برای همین بیشتر بهونه اش همینه

چی بگم خدا هیچ دختری رو جای من نزاره ..آرزوم برای تموم دخترا همینه فقط ..

بخدا حرصم گرفت از دستت ،،کی مهمتر و عزیز تر از خودت آخه دختر . پول لازم میشد واسه خودت چرا دادیش به اون که بهت بخنده دختر خوب . اصلا جایگاهتون عوض میشه اون عین پرنسسا منتظر پول و توجه تو باید بمونه از این به بعد دیگه نکن . تا الان کردی نکن .من هم خریت کردم خیلی ولی نکن 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

😂😂خدارو شکر پس داده عزیزم

اره بخدا شبی ک پس داد اینقد راحت خوابیدم 

کابوسی بود برام 

شاید پول زیادی نباشه ولی بخدا با خیلی زحمت زیاد جمش کرده بودم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ممنون از همه ک نظر دادین 🙏🙏ایشالا شب تاپیک بزنم و بگم گرفتم ازش ..

شرمنده ک وقت با ارزش تون رو گرفتم 

باور کنید سبک شدم از همدلی تون وگرنه از صبح آرزوی مرگ مو میکنم وقتی با شما حرف زدم یکم دلم آروم شد 

تاپیک رو قفل میکنم 

فدای تک تک تون  💙

قول میده ولی عمل ن ..راستش خانواده منم راضی نیستن ..برای همین بیشتر بهونه اش همینه

۱۳۰تا برا چیش بوده؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بخدا حرصم گرفت از دستت ،،کی مهمتر و عزیز تر از خودت آخه دختر . پول لازم میشد واسه خودت چرا دادیش به ...

قربونت برم ..تنها دعا برای من اینک دیگ بهش حسی نداشته باشم وگرنه تا باشم از این حماقت ها میکنم