2777
2789
عنوان

من ی احمقم

| مشاهده متن کامل بحث + 2576 بازدید | 75 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اون اولترا نداشت نمیشد؟باز میگن چرا پسرا پرنسعلی شدنخب یه کاری میکنید که چاره ای براشون نمیمونه

نمیدونم ی ماهه داره بهم محبت میکنه فکر میکنم سر همین ..الان ک از صبح غیب پشیمون شدم

اسی گیرت بیارم این‌قدر میزنمت که بمیری 

130 میلیون پول رو دادی دست دوست پسر که چی بشه ؟

همونم میذاشتی بانک سودشو می‌خوردی

طلا دلار 

هر کوفتی 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
اسی گیرت بیارم این‌قدر میزنمت که بمیری 130 میلیون پول رو دادی دست دوست پسر که چی بشه ؟همونم میذاشتی ...

چجوری ازش بگیرم .نمی‌تونید ی راهی بهم بدین ؟روم نمیش مستقیم بگیرم

اینکه ساتنا شده به حساب خودت که

ن عزیزم لین رو اون فرستاد م اومده ب حسابم ..من تو ی برنامه مخفی باهاش چت میکنم نمیتونم اسکرین بدم راستش و هم اینک نمیتونم هیچی ازش نگه دارم چون داداشام میگشنم

من که میدونم پس نمیده اما خرش کن بگو میخوام ماشین بخرم نمیخوام خانوادم بفهمن تو حاضری بزنمش به نامت ...

شرایط این کار رو ندارم راستش روستایی هستیم ب هیچکس نمیتونم بگم

خیلی بیشعورم..هر بار با ی زبون بازی گولش رو میخورم

فقط ی دروغ درست کن پولتو بگیر حتی شده گوشیو بگیر بفروش پولتو بردار بعدکات کن..مثلا الکی بگو زبونم لال یکی از نزدیکا بیمارستانه پولمو برا عمل نیاز دارم خوب شد دوباره بهترشو برات میخرم مثلا ۱۰۰دادی بگو بهت ۱۳۰میدم با زبون نرم بگو اگ گریه میتونی بکنی بکن الکی  ک باور کنه بعد ک پولت گرفتی دو سه روز بعد کات کن و تموم

مگه خرفته که دوباره جواب تماسات بده، اون به هدفش رسید. شما احمق، اوشونم یه کلاهبردار... 

حتما برین شکایت کنید تا از سادگی واحمقی خارج بشین. 

بلا نسبت نمیگم. چون😡

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه...