2777
2789
عنوان

من ی احمقم

| مشاهده متن کامل بحث + 2578 بازدید | 75 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو ک واسه جر دادن اعصابمون اینو گفتیو واقعیت نداره

ن بخدا واقعی ..شما رو خدا فحشم بدین سر عقل بیام ..از صبح ک پول رو ریختم هنوز رفته ک بیاد جوابمو بده خیلی پشیمونم نمیدونم چیکار کنم

من که میدونم پس نمیده اما خرش کن بگو میخوام ماشین بخرم نمیخوام خانوادم بفهمن تو حاضری بزنمش به نامت بعدا بهم پس بدی ی چند جا هم با هم برین ماشین ببینین  بعد بگو اینقد کم دارم پول و ازش بگیر...دختر خاله من ۸۰ تومن دست پسره داشت بهش نمی داد بااین ترفند ۱۰۰ تومن ازش گرفت و بلاکش کرد 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

ن بخدا واقعی ..شما رو خدا فحشم بدین سر عقل بیام ..از صبح ک پول رو ریختم هنوز رفته ک بیاد جوابمو بده ...

تو با فحش سر عقل نمیای 

الان باید اینجا میبودی از پا آویزونت میکردم اینقد میزدمت تا شیر مادرت از دماغت بزنه بیرون

گیس بریده 

اون رفت 

بلاکتم میکنه

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
ن بخدا واقعی ..شما رو خدا فحشم بدین سر عقل بیام ..از صبح ک پول رو ریختم هنوز رفته ک بیاد جوابمو بده ...

از راه قانونی پیگیری کن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس