2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 32 پست
همی بلا سر منم اومد من شکایت قلب شکستمو بردم پیش خدا مطمئنم تاوانشو ازش میگیره که منو به هوس فروخت

برا منم پیش اومد فقط خداروشکر آدم احساسی نیستم و الانم عاشقش نبودم برن گمشن همشون 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

بد موقعیتیه واقعاهر جور شده باید خودشو جمع کنهمیتونع با روانشناس انلاین هم صحبت کنه یه روانشناس بود ...

اره ای بابا 

باید بگم با ی روانشناس حرف بزنه

بالاخره بعد سه سال مامان شدم🥺🩶

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی حالم بد شد اول صبح بنده خدا خیلی شرایط سختیه

اره واقعا سخته اسی بخدا منکه کات نکردم دارم بزور میخونم اون بیچاره که دیگه هیچی

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

ای بابا عزیزم چقد ناراحت شدم آخه ن ولش میکنه کامل ن چیزی هی میره میاد دختره رو داره روانی میکنه

نه نباید بهش اجازه بده که برگرده اون آدم ذات خودشو آشکار کرده آدما دنبال لیاقتشون میرن اونم میره با یکی شبیه خودش بهش بگو ارزش خودشو حفظ کنه و اجازه نده ی پسر بیخود زندگیشو مختل کنه

یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

برا منم پیش اومد فقط خداروشکر آدم احساسی نیستم و الانم عاشقش نبودم برن گمشن همشون

دقیقا نباید خودمونو وابسته به این آدما کنیم

یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

ای بابا عزیزم چقد ناراحت شدم آخه ن ولش میکنه کامل ن چیزی هی میره میاد دختره رو داره روانی میکنه

بگو گوشیشو کامل از دسترس خارج کنه و اجازه نده باهاش حرف بزنه

اره واقعا سخته اسی بخدا منکه کات نکردم دارم بزور میخونم اون بیچاره که دیگه هیچی

ایشالا ک همتون موفق بشید دیگ ب پسرای ایرانی اصلا نگاه نکنید انقد ک معذرت میخوام بعضی از پدر مادرا فقط تولید مثل کردن مث حیوون 

دقیقا نباید خودمونو وابسته به این آدما کنیم

من یکبار تو زندگیم عاشق یه نفر شدم هنوزم که هنوزه از فکرش راحت نمیشم دیگه هم اعتماد نمیکنم واسم دعا کن فکرش از ذهنم خارج شه 

نه نباید بهش اجازه بده که برگرده اون آدم ذات خودشو آشکار کرده آدما دنبال لیاقتشون میرن اونم میره با ...

براش فرستادم همه پیامارو 

ادمیزاد انقد بی لیاقت

ایشالا ک همتون موفق بشید دیگ ب پسرای ایرانی اصلا نگاه نکنید انقد ک معذرت میخوام بعضی از پدر مادرا فق ...

مرسی عزیزم چیکار کنیم ما دخترای ساده و خونگی گول میخوریم 

بگم از همه جا هر چی داره پاک کنه؟واتساپ تلگرام اینستا هر چی

اره بگو از هرجا میتونه بلاکش کنه اصلا سیمکارتشم دربیاره البته اول بگو هرچی از دهنش میاد بار خود خرابش کنه بعد

اره بگو از هرجا میتونه بلاکش کنه اصلا سیمکارتشم دربیاره البته اول بگو هرچی از دهنش میاد بار خود خراب ...

جالب اینجاست بهش گفته خودت میخای بری فلان لیاقت نداری

اره منم گفتم بلاکش کن خاموش کن گوشیو ب چیزیم فکر نکن ..

چقد ام این دختر زیبا و درسخون 

جالب اینجاست بهش گفته خودت میخای بری فلان لیاقت نداریاره منم گفتم بلاکش کن خاموش کن گوشیو ب چیزیم فک ...

دقیقا شگردشونه دوست پسر من میگفت من نمیرم تو برو حالا بخاطر چی چون همش میگفت سک س چت من میگفتم اونم میگفت تو تموم کن 

دقیقا شگردشونه دوست پسر من میگفت من نمیرم تو برو حالا بخاطر چی چون همش میگفت سک س چت من میگفتم اونم ...

چقد هول یعنی حتی از پشت گوشی رحم نمیکنن

حالا خواهرای خودشونو یواشکی میبرن بیرون کسی نبینه