2821
2789
فتا پلیس فضا مجازیهاینو باید زنگ بزنی 110 به جرم مزاحمت میان ازش تعهد میگیرن

اصلا نمی‌ترسه بدبختی 😔دیشب بهم میگه برو شکایت کن من از چی میترسونی دوباره چند ماه میرم اون تو

به فتا ربطی نداره .یا زنگ بزن پلیس بیاد یا از خدمات قضایی اقدام کن .مصداق مزاحمت هست 

بسم الله وبالله آمنت بالله وتوکلت علی الله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.هر وقت به خدا ایمان آوردی و تصمیم گرفتی رضایت اونو دنبال کنی شیطان مدام با شهوات و گناه های گوناگون وسوست میکنه در این مواقع بهتره آدم بره یه سر به بیمارستان ها بزنه و ببینه که چه آدمایی روی تخت خوابیدن و با مرگ دست و پنجه نرم میکنن آدمایی که تو جوانی بسیار زیباتر و برومند تر و قوی تر و پولدار تر از ما بودن هزار تا گناه کردن الان مثل یه تیکه گوشت افتادن رو تخت بیمارستان و بلاخره همه چیز تموم شد موندن با کوله باری از گناه و حسرت !!!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم آروم باشید لطفن

به پلیس آگاهی مراجعه کنید 

پلیس فتا موارد مربوط به فضای مجازی رو حل و فصل میکنه

به پلیس آگاهی بفرمائید که نمی خاید خانواده در جریان باشن

خودشون اون فرد و میخان و باهاش اتمام حجت می کنن

شایدم ازتون بخان قبل از هر اقدامی توسط پلیس ،شما شکایت تنظیم کنید

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
اصلا نمی‌ترسه بدبختی 😔دیشب بهم میگه برو شکایت کن من از چی میترسونی دوباره چند ماه میرم اون تو

شاید چون فکر میکنه الکی میگی

یه بار زنگ بزن

بگو من مجردم یه اقایی همش میاد دم در خونه مزاحمت ناموسی ایجاد میکنه و میترسم و امنیت ندارم و..... 

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

عزیزم آروم باشید لطفنبه پلیس آگاهی مراجعه کنید پلیس فتا موارد مربوط به فضای مجازی رو حل و فصل میکنهب ...

ول کنم نیست نمیدونم چرا😔😔

با هر دختری دوست میشه چند ماه ول میکنه دوباره میاد سمتم 

از موقعی ک آزاد شده وقیح تر گستاخ تر شده

ول کنم نیست نمیدونم چرا😔😔با هر دختری دوست میشه چند ماه ول میکنه دوباره میاد سمتم از موقعی ک آزاد ش ...

پیگیر باشید 

ایشاله نتیجه می گیرید

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
واقعا خیانت کرد یا اینو بهونه گرفتی؟ یا اینی که امده مایه داره و اون بند خدا رو ول کردی ؟ واقعا حقش ...

خواهشا چرت نگین آقا محترم این ۱

دوما کسی حلقه قلب میزاره بیوش رل داره این ۲

بعدشم روانیه ثبات اخلاقی نداره