2777
2789
عنوان

هر کس دوست داره از امروز با هم حدیث کسا بخونیم تا چهل روز اعلام کنه💚

| مشاهده متن کامل بحث + 3521 بازدید | 593 پست
ریحانه ام

سلام عزیزم ببخشید اسمتون تگ نمیشه 

یادتون نره روز دوم حدیث کسا رو بخونید 

سلامت و حاجت روا باشید 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

اسامی افراد شرکت کننده برای حدیث شریف کسا 🌸

۱) ظهور۱۲

۲)مائده(خودم)

۳) ریحان_خدا

۴) lilim____404

۵) mmm09549

۶)گلنازززم۲

۷)مادرانه_های_من

۸)جان_و_جهانم

۹)درمسیرخدا

۱۰)بیداررری

۱۱)گل_نرگس_۲

۱۲)parrisa80(ریحانه)

۱۳)sholum

۱۴)هفتادودوتن

۱۵)پروکاریوت

۱۶)۱tar

۱۷)یانورvr

۱۸) mamanyasnajoooooon

۱۹)بانویتابستون۷۱

۲۰)easamn123

۲۱)parisham

۲۲)baharrrrr400

۲۳)زهره خانم (خواهر مامان یسنا جون)

۲۴)تبسم۲۸۸

۲۵)مهدی_بیا_omidezahra

@هفتادودوتن    

@پروکاریوت    

@1tar    

@یانورvr    

@mamanyasnajoooooon    

سلام دوستان یادتون نره روز دوم حدیث کسا رو بخونید

سلامت و حاجت روا باشید 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسامی افراد شرکت کننده برای حدیث شریف کسا 🌸۱) ظهور۱۲۲)مائده(خودم)۳) ریحان_خدا۴) lilim____404۵) mmm0 ...

سلام عزیزم 💙

خوانده شد ✅

حاجت روا بشن و دل همه این دوستان عزیزم شاد باشه همیشه 🤲❤

ویژه شما گل گلی 🥰

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اسامی افراد شرکت کننده برای حدیث شریف کسا 🌸

۱) ظهور۱۲

۲)مائده(خودم)

۳) ریحان_خدا

۴) lilim____404

۵) mmm09549

۶)گلنازززم۲

۷)مادرانه_های_من

۸)جان_و_جهانم

۹)درمسیرخدا

۱۰)بیداررری

۱۱)گل_نرگس_۲

۱۲)parrisa80(ریحانه)

۱۳)sholum

۱۴)هفتادودوتن

۱۵)پروکاریوت

۱۶)۱tar

۱۷)یانورvr

۱۸) mamanyasnajoooooon

۱۹)بانویتابستون۷۱

۲۰)easamn123

۲۱)parisham

۲۲)baharrrrr400

۲۳)زهره خانم (خواهر مامان یسنا جون)

۲۴)تبسم۲۸۸

۲۵)مهدی_بیا_omidezahra

@بانویتابستان71  

@parisham  

@baharrrrr400  

@مهدی_بیا_omidezahra  

سلام دوستان یادتون نره روز دوم حدیث کسا رو بخوانید 

سلامت و حاجت روا باشید 

سلام عزیزم 💙خوانده شد ✅حاجت روا بشن و دل همه این دوستان عزیزم شاد باشه همیشه 🤲❤ویژه شما گل گلی 🥰

قبول باشه عزیز دلم 

الهی آمین 

ممنونم و همچنین شما مهربونم 

اسامی افراد شرکت کننده برای حدیث شریف کسا 🌸۱) ظهور۱۲۲)مائده(خودم)۳) ریحان_خدا۴) lilim____404۵) mmm0 ...

ممنون عزیزم 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

اسامی افراد شرکت کننده برای حدیث شریف کسا 🌸 ۱) ظهور۱۲ ۲)مائده(خودم) ۳) ریحان_خدا ۴) lilim____40 ...

ممنون عزیزم از یادآوریتون😘

💚🌺🍃

🌺

❇️ سلام_امام_زمانم#    🌤 

صاحب نفسا، وقت سحر، ياد زما کن 

در بين قنـوتت ، منِ آلـوده، دعـا کن 

در هم بخر، اين بار بهم ريخته‌ام را

کمتر گُل زيباى خود از خار جدا کن 

کشکـول گدایی سر راه تو گرفتم 

که گاه کريمانه نگاهى به گدا کن 

از دست گنهکارى خود خسته شدم من 

اين مرغک پر بسته ز هر دام، رها کن

دل مرده‌ام، اى يار مسيحا نفس من 

هوئى بکش و حاجت اين خسته روا کن 

آخر بشود دورى تو قاتل جانم 

با يک نظرى درد نفس‌گير دوا کن

جامانده‌ام از قافلهٔ سرخ شهيدان 

راهى دل ما را به مسير شهدا کن 

اى زائر شش‌گوشه، بيا يک سحرى را 

ما را ز کرم، در به در کرببلا کن

🤲 اللّهُمَّ‌ عَجِّلْ‌ لِوَلِیِّکَ‌ الْفَرَج 🤲

🤲اللَّهُمَّ اجْعَلْنٰا مِنْ أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ🤲

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

دومرتبه خونده شده

من وقتی خونده باشم لایک میکنم ریپلای رو یا پیام بزارم که خونده شد؟

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

دومرتبه خونده شدهمن وقتی خونده باشم لایک میکنم ریپلای رو یا پیام بزارم که خونده شد؟

قبول باشه عزیزم سلامت و حاجت روا باشید 🤲

هر طور خودتون راحتین ، لایکم کنید کافیه 

من تگ میکنم که فراموش نکنید بخونید و یادتون نره همین 

خوانده شد

قبول باشه عزیزم 

سلامت و حاجت روا باشید 🤲