2777
2789
عنوان

تشکر ویژه

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 27 پست
پسرم یکسالشه هنوز راه نمیره چهار دست و پا میره باور میکنی دل و دماغ هیچ کاری رو ندارم حس میکنم این ک ...

خوب عزیز حالا که امکانش نیست بریم پیش خانوادمون‌..پس باید به فکر خودمون بتشیم..باید شاد باشی بتونی برا بچت مادری کنی..ان شاءاله جوری بچرخه دنیا برگردی پیش خانوادت...منم همین طور..البته اگه به صلاحمونه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
پسرم من کولیک شدید داشت طوری که صدای نفخش رو میشنیدم به دستور پزشک ببلاک کامفورت دادم انگار معجزه شد ...

منو شوهرم تا ماه چهارم پسرم تا صبح بیدار بودیم 😭چه شبهای وحشتناکی بود😬🥴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح زود پاشو تو خونه پیاده روی کن یا اگه پسرت بیداره ببرش بیرون..این قدر ادم انرژی می گیره بعدش با ش ...

حس میکنم این کارها الکی خوش بودنه هیچ کس رو دورم ندارم نه تو زمان شادی نه تو زمان غم نه تو زمان سختی یک‌تنه باید خودم همه چیز رو به دوش بکشم همش خودم باید تصمیم بگیرم انقدر با کسی صحبت نکردم دوست دارم فقط بشینم با یکی ساعت ها حرف بزنم و اون فقط گوش کنه......

بزرگی به سر وصدا و هیاهو نیست نام بزرگترین اقیانوس، آرام است

خوب عزیز حالا که امکانش نیست بریم پیش خانوادمون‌..پس باید به فکر خودمون بتشیم..باید شاد باشی بتونی ب ...

ممنونم از دعای قشنگت انشالله به هر چی آرزو داری برسی

اگر امکانش هست روزتو با کارهای مفیدتر بساز💞

آدمی که هیچ کس رو نداره باهاش حرف بزنه فقط دنبال یه همکلام می گرده عطشش رو بنشونه برا ارتباط...من درک می کنم چی می گه استارتر چون خودمم دورم از خانوادم و هییییچ کس رو ندارم اینجا..وقتی بچه کوچک داشته باشی همش اسیرشی توی خونه...پا به پاش باید راه بری...یه کتاب می گیری دستت نصف صفحه نخونده می یاد می کشه از دستت...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
منو شوهرم تا ماه چهارم پسرم تا صبح بیدار بودیم 😭چه شبهای وحشتناکی بود😬🥴

من طوری پسرم جیغ جیغ میکرد که با دستور دکتر با دیفن هیدرامین خوابش میکردیم در صورتی که دیفن هیدرامین زیر دو سال ممنوعه تمام داروهای کولیک چه ایرانی چه خارجی شربت گریپ میکسچر و....همشون نهایت تا یک ساعت حالش خوب بود تا اینکه ببلاک کامفورت رو گرفتیم از دو ماهگی بهش دادیم انگار معجزه شد تمام داروهای کولیک رو هم انداختیم دور...

آدمی که هیچ کس رو نداره باهاش حرف بزنه فقط دنبال یه همکلام می گرده عطشش رو بنشونه برا ارتباط...من در ...

ممنونم از درک عمیقتون...