2777
2789
الان نمیدونم بلاکش کنم پیام بدم فحش بنویسم چون بار آخرم پیام داد بهم گفت اره تو همیشه ت حال بدی رفتی ...

اگر دلت با پیام دادن اروم میشه بده

یه دور پیام بده بشورش بزار کنار که چرا تا پنج صبح انلاینه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

الان نمیدونم بلاکش کنم پیام بدم فحش بنویسم چون بار آخرم پیام داد بهم گفت اره تو همیشه ت حال بدی رفتی ...

رفتنی راهشو بلده موندنی بهونشو.ن رفتنی با التماس میمونه ن موندنی با لگد میره 

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر دلت با پیام دادن اروم میشه بدهیه دور پیام بده بشورش بزار کنار که چرا تا پنج صبح انلاینه

میدونید انقد دو پهلو حرف میزنه گیجم واقعا گیجم 

یبار من مقصر میکنه یبار جون خواهرشو قسم میخوره با کسی نیسم نمیدونم چیکار کنم واقعا

رفتنی راهشو بلده موندنی بهونشو.ن رفتنی با التماس میمونه ن موندنی با لگد میره

الان نمیدونم چیکار کنم بسوزه 

چون خودم ب شدت الان از کارش سوختم چون حقم این نبود

میدونید انقد دو پهلو حرف میزنه گیجم واقعا گیجم یبار من مقصر میکنه یبار جون خواهرشو قسم میخوره با کسی ...

میخوای قرار بزار حضوری ببینش

بعد ناغافل گوشیش رو بگیر چک کن متوجه میشی

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

دیگ خواهردختراک مث پسرانیستن زوددل میبندن عاشق میشن صدشونومیزارن اخرم پسرمیره دنبال یه ادم افتاب مهت ...

اره میدونم یکیش خودم بااینکه سنم کم نیست اما متاسفانه با نگاه زیاد اقا دل میبندم😂

مرتیکه حیوون کلا مشکل داره روانی الان انقد فکر خیال میکنم از ۵ صب بیدارم

بنظرم بهترین کار اینه

از سر دلتنگی و پشیمونی وارد شو

بعد بگو‌بیاذهمو ببینیم

بعد بحث پنج صبح آنلاینی رو بکش وسط و دعواهاتون و قهر اینا

بعدم گوشیش رو بگیر چک کن

اگر داد که همه پلتفرمارو چک کن حتی پیامهایی که به اسم پسر سیون هم ببین حتی فیلت ر روشن کن اینستا رو هم ببین و چک کن

اگرم نداد و پیچوند و گفت شکاکی و فلان و بیسار بدون خیانت کرده همونجا خودت رو خالی و کن و برگرد خونه 

بنظرم بهترین کار اینهاز سر دلتنگی و پشیمونی وارد شوبعد بگو‌بیاذهمو ببینیمبعد بحث پنج صبح آنلاینی رو ...

مطمعنم بگم بیا ببینمت میگه نه کار دارم 

و اون روز داشتم دعوا میکردم باهاش میگفت گوشی من مال تو اگ چیزی توش بود بخابون زیر گوشم

مطمعنم بگم بیا ببینمت میگه نه کار دارم و اون روز داشتم دعوا میکردم باهاش میگفت گوشی من مال تو اگ چیز ...

دیگه اگر میخوای ثابت بشه بهت باید بکشونیش سر قرار