2777
2789
عنوان

وای نمیدونید چی دیدم کسایی که میترسن نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونتون ویلایی نیست؟درب خونه بالکن چیزی باز نبوده؟ما قبلا خونمون ویلایی بود پناه بر خدا زنداداشم خونمون بود طفلک بدبخت شب خواب بود وااای پاشد جیغ جیغ داد میزد جوجه تیغییییی منو و شوهرمو بگو هاج و واج جوجه تیغی؟؟؟ما تو عمرمونم از نزدیک ندیده بودیم زنداداشمم روستایی بود باور کن اگر قبلش از ده میومد میگفتم تو ساک خودش اورده واسه مسخره و شوخی اما واقعی بود جوجه تیغی نکبت از حیاط اومده بوده تو خونه حالا چرا اصلا تو حیاط وجود داشتو نفهمیدم خلاصه شوهرم برد انداختش تو حیاط 

شاید برای شمام گربه ای چیزی بوده چون من برام پیش اومده سرمو گذاشتم رو بدن گربه بعد تازه فهمیدم یا خود خدا این نرمولک چیه فهمیدم گربس من که یهو پاشدم اونم در رفت قلب منم همونجا واستاد

خونتون ویلایی نیست؟درب خونه بالکن چیزی باز نبوده؟ما قبلا خونمون ویلایی بود پناه بر خدا زنداداشم خونم ...

بمیرم‌ واسه اون گربه، چقد ترسیده طفلک😂😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

مهربونم، این احساسات ممکنه به دلیل ترس یا اضطراب شبانه باشه. وقتی از خواب می‌پری، ممکنه مغز هنوز بین ...

سلام عزیزم میتونید درخواست قبول کنی خیلی نیاز به درد و دل دارم 🥺

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹