2777
2789
شما هم خیلی ادعای ادم با درک بودن رو در نیارید لطفا شما همونی که چند کامنت بالاتر مارک ضعف اعصاب زدی ...

همینو بگو والا کسی ک دیرمیخابه سر صدا میکنه باید خونه  در بس بگیره اونم حیاط دار

جدی نگیر اینو🤣🤣

نه اصلا حرف شما درست نیست بچه ای که از صبح تا دو شب مدام میپره و وسیله پرت میکنه اولا که مشخصه ی مشک ...

در کل کاملا درکتون میکنم واینکه همه جور آدمی هم هست واقعا هر چیزی از حد بگذره آزار دهندس من میگم بچه دار. با بدون بچه خیلی روتین زندگیش فرق می‌کنه طی روز سر و صدا داره بخای نخای

امیدوارم شماهم از شرشون خلاص بشید اینا خب مردم آزاری میکنن

از یه ساعت شب به بعد صدا باشه شما میتونید اعتراض کنید

ناشناس گزارش بدید به آگاهی تذکر میدن تعهد میگیرن تکرارنشه

اگه مستاجر هستن به صاحب خونه اطلاع بدید عذرشون بخاد

من اینجا که هستیم همسرم مدیر ساختمانِ دوتا از واحدها باهم مشکل دارن البته ماهم از یسریا رفتارشان اذیتیم 

دختر نوجوونشون پسر میاره کلی آدمای ناجور میان اصلا پسند مانیست این رفت و آمدها 

ما به صاحب خونشون گفتیم قراره امسال قرارد داد تمدید نکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم یادم رفت بگم پایین دوتا سگ هم داره والا صداشون کلا بالاس بریم هر روز بجنگیم زندگی رو هم برای او ...

خب اینکه شما با بی فرهنگی ادمای اطرافتون مشکلی ندارید دلیل نمیشه که بقیه هم نداشته باشن