2777
2789
عنوان

ابروم رفت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 22 پست

من کیست تخمدان داشتم پاره شده رفتم دکتر بهم قرص جلوگیری مارولین داده تا۳ماه بخرم الان ۷روز دارم میخورم امروز رابطه بدون جلوگیری داشتم احتمال بارداری هست؟

استرس دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه یبار دیگه گفتن خیلی ریلکس و حق بجانب بگو 

آره راس گفت بچم، خونه ای که بچه کوچیک داره همینه ، مدام بازی و ریخت و پاش داره منم محدودش نمیکنم و به وقتش میدونم کی تمیز کنم ،

اینم اگه میخوای بگو که روانشناسای کودکم تا حالا گفتن خونه ای که توش بچه کوچیک داره و این سنی داره اصلا باید ریخت و پاش باشه

خیلی محترمانه و خوب بهشون بفهمون به خودت مربوطه 

وقتی هی خجالت بکشی و شرم کنی قشنگ بهشون فهموندی که آره واقعا کارم زشته و شمام حق دارین هی بگین و مسخره کنین 🙂

واکنش خودت خیلی مهمه عزیزم

عاشق خوابم 🦥💜

من شاغلم بچه وشوهرمم خیلی شلوغ ونامرتبن بعد یکسره درحال کار کردنم ولی باز تمییز نمیشه بچم همش شلوغ م ...

عیبی نداره همه میدونن خونه بچه دار زیاد بهم ریخته میشه بخصوص اینکه شاغلم هستی ولی بچه تو عادت بده بهت کمک کنه وهرچی میخوره ظرفاشو برداره ....وبرای خودت استرس درست نکن