نه عزیزم. به خاطر این پرسیدم ببینم هنوز وقت داری برای استخدام. میخواستم اینو بگم
استخدام فایده نداره پرداختیا افتصاحه من واسه همین استعفا دادم از بیمارستان همکارای سابقم میگن اضافه کارا رو برج 1٢ پارسال تا الانو ندادن اصلا فقط یه حقوق خشک و خالی.
به نظرتون من واسه انتخاب رشته دانشگاه آزاد چندروز دیگه پرستاری بزنم بهتره یا مامایی؟ شما بالاخره در ...
ببین مامایی خوبه نمیگم بده ولی آینده شغلیش خوب نیس.مگر اینکه مطب بزنی و جا بیوفتی,زایشگاه بخوای بری باید علاقه داشته باشی جیغ سر و صدا محیط بسیار آلوده و کثیف علاقه نداشته باشی دوام نمیاری ولی از طرفی فوق العاده شغل شیرینیههههه لحظه تولد نی نی همه خستگیت از تنت بیرون میره
ببین مامایی خوبه نمیگم بده ولی آینده شغلیش خوب نیس.مگر اینکه مطب بزنی و جا بیوفتی,زایشگاه بخوای بری ...
میدونی عزیزم من یکسری چیزا خیلی واسم مهمه و میخام رشته ای رو انتخاب کنم که به این نیازام جواب بده،میخام رشته م پرستیژ بالایی داشته باشه و درآمد خوبی داشته باشه
خودم از هردو رشته بدم میاد ولی خب مجبورم یکیشو انتخاب کنم.شما بودید کدومو انتخاب میکردید؟
میدونی عزیزم من یکسری چیزا خیلی واسم مهمه و میخام رشته ای رو انتخاب کنم که به این نیازام جواب بده،می ...
مامایی پرستیژ بالا داره درآمد کم مسئولیت فوق العاده زیاااااااد.پرستاری یکم پرستیژش کمتره زحمت فراوون درآمدش ولی اگر کاری باشی چند جا کار کنی به راحتی درآمدت میره بالا.فرسودگی هر دو رشته هم فوق العاده زیاده,