2777
2789
عنوان

ارشد مامایی

| مشاهده متن کامل بحث + 13845 بازدید | 33 پست
نه عزیزم. به خاطر این پرسیدم ببینم هنوز وقت داری برای استخدام. میخواستم اینو بگم

استخدام فایده نداره پرداختیا افتصاحه من واسه همین استعفا دادم از بیمارستان همکارای سابقم میگن اضافه کارا رو برج 1٢ پارسال تا الانو ندادن اصلا فقط یه حقوق خشک و خالی.

♥گل پسر مامان عاشقتم زود بیا تو بغلم♥
چه نوع کیستی نوشته سااده یا خونی؟ مهمولا کیستا اگه کوچیک باشن با پریودی برطرف میشن سونوی مجدد بده بع ...

ممنون گلم از راهنماييت

كيستم ساده به قطر ٢٧ ميلي 

كاش خودش دفع ميشد

تو تخمدان راستم بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کارشناس ماماییم مامایی دیگه آینده ای نداره😟😟بتونی مطب بزنی یا کلینیک مامایی وایت بهتره تا ارشدش ...

به نظرتون من واسه انتخاب رشته دانشگاه آزاد چندروز دیگه پرستاری بزنم بهتره یا مامایی؟

شما بالاخره درسشو خوندید و بهتر میتونید کمکم کنید

نه عزیزم. به خاطر این پرسیدم ببینم هنوز وقت داری برای استخدام. میخواستم اینو بگم

مامایی فقط تو ایرانه که نابود شده شغل به این مهمی بسته به حیات انساناست ولی هیچ ارج و قربی نداره😟

چه نوع کیستی نوشته سااده یا خونی؟ مهمولا کیستا اگه کوچیک باشن با پریودی برطرف میشن سونوی مجدد بده بع ...

الان روز ٤ پري هستم اين پودرو ميتونم استفاده كنم!؟

اين ماه جواب ميتونه بده يا بايد يه ندا استفاده كنم

و اينكه حدودا قيمتش مگه چقدره🤔🤔😜؟؟؟

ببخشيدا

دفترچه م تموم شده نميتونم برم دكترم 

به نظرتون من واسه انتخاب رشته دانشگاه آزاد چندروز دیگه پرستاری بزنم بهتره یا مامایی؟ شما بالاخره در ...

ببین مامایی خوبه نمیگم بده ولی آینده شغلیش خوب نیس.مگر اینکه مطب بزنی و جا بیوفتی,زایشگاه بخوای بری باید علاقه داشته باشی جیغ سر و صدا محیط بسیار آلوده و کثیف علاقه نداشته باشی دوام نمیاری ولی از طرفی فوق العاده شغل شیرینیههههه لحظه تولد نی نی همه خستگیت از تنت بیرون میره

الان روز ٤ پري هستم اين پودرو ميتونم استفاده كنم!؟ اين ماه جواب ميتونه بده يا بايد يه ندا استفاده ك ...

هر زمانی بخوای میتونی استفاده کنی,هر جعبش 100 تومنه اصلا کلا آزاده با دفترچه هم برات بنویسن آزاد حساب میشه

ببین مامایی خوبه نمیگم بده ولی آینده شغلیش خوب نیس.مگر اینکه مطب بزنی و جا بیوفتی,زایشگاه بخوای بری ...

میدونی عزیزم من یکسری چیزا خیلی واسم مهمه و میخام رشته ای رو انتخاب کنم که به این نیازام جواب بده،میخام رشته م پرستیژ بالایی داشته باشه و درآمد خوبی داشته باشه

خودم از هردو رشته بدم میاد ولی خب مجبورم یکیشو انتخاب کنم.شما بودید کدومو انتخاب میکردید؟

واقعا هیچکسو ندارم ازش کمک بخام

میدونی عزیزم من یکسری چیزا خیلی واسم مهمه و میخام رشته ای رو انتخاب کنم که به این نیازام جواب بده،می ...

مامایی پرستیژ بالا داره درآمد کم مسئولیت فوق العاده زیاااااااد.پرستاری یکم پرستیژش کمتره زحمت فراوون درآمدش ولی اگر کاری باشی چند جا کار کنی به راحتی درآمدت میره بالا.فرسودگی هر دو رشته هم فوق العاده زیاده,

مامایی پرستیژ بالا داره درآمد کم مسئولیت فوق العاده زیاااااااد.پرستاری یکم پرستیژش کمتره زحمت فراوون ...

خب حالا به نظرتون باتوجه به این چیزایی که گفتید و تقریبا خستگی و زحمت هردو هم زیاده،شما میگید من اولویت انتخاب رشتمو کدوم یکی بزارم؟پرستاری یا مامایی؟

مامایی پرستیژ بالا داره درآمد کم مسئولیت فوق العاده زیاااااااد.پرستاری یکم پرستیژش کمتره زحمت فراوون ...

من همش از پرستاری میترسم آخه شیفت شب داره و میترسم اگه بعدا ازدواج کردم این شیفت شب واسم دردسر بشه

ولی مامایی میشه مطب بزنی و به راحتی کارکنی

من همش از پرستاری میترسم آخه شیفت شب داره و میترسم اگه بعدا ازدواج کردم این شیفت شب واسم دردسر بشه ...

اگر از شیفت دادن میترسی برو مامایی مطب بزن ولی اگر استخدام بیمارستان باشی هردو شیفت شب دارن