دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ساکن تبریز نیستم از یکی از شهرهای اذربایجان شرقیم نزدیک تبریز دیگه هم جوابتو نمیدم اگه راست میگی برو اهنگ من تورکم از علی پرمهرو گوش کن اولش اقلا ده بار میگه من تورچَم بعدش شروع به خوندن میکنه
من ساکن تبریز نیستم از یکی از شهرهای اذربایجان شرقیم نزدیک تبریز دیگه هم جوابتو نمیدم اگه راست میگی ...
بهتره گورتو از همونجایی ک میگی هستی گم کنی و بری جای رفیقای دیگت و انقدم به قومیتای ایران توهین نکنی و چرت نگی پول میگیری دیگ واسه این کارت پول میگیری ذاتتو میفروشی
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
سلام عزیزم ببخشید اومدم تو تاپیک سر زده ولی میشه یه متن ترکیو برام معنی کنی
بله البته بفرمایین
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍
من با لججه خودم نوشتم دقیقا تورچ و حتی بعضیا شهرامون میگن توح تورک که نمیگن
سلام نی نی یار عزیز ایشان در اینجا توهین قومیتی میکنه و ترک نیست خودش را ترک جا میزنه چهار تا جمله ترکی یاد گرفته اومده تاپیک مربوط به ترکها و توهین قومیت میکنه
لطفا ایشان را بن بفرمایید من از تمام چت ها اسکرین شات گرفتم خودتون اقدام کنید تشکر