تمنای_وصال مدیر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 765 عنوان 💛 ای تو همانی که ندارم ➕ | مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 57 پست ❤️ هوالحبیبرنجورم و با تاب و توانی که ندارمدلتنگ توام ای تو همانی که ندارم#حامد_عسکریحوصله شعر داشتی یک بیت ارسال کن.... 1404/01/30 | 00:49 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9154 به تو حاصلی ندارد غم روزگار گفتن... مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
shabaftabi عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 4861 دیریست ک دلدار پیامی نفرستاد ...ننوشت سلامی و کلامی نفرستاد
سیندرلاخیالی عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 708 گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویمچه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی
سیندرلاخیالی عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 708 اَلا یا اَیُّهَا السّاقی اَدِرْ کَأسَاً و ناوِلْهاکه عشق آسان نمود اوّل ولی افتاد مشکلها خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی
گل_نرگسممم عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 3647 مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آبدر دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست…، ما در این عالم، که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن...
تمنای_وصال مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 765 شانه ات را دیر آوردی سرم را باد برد خشت خشت آجر پیکرم را باد برد من بلوطی پیر بودم پای یک کوه بلند ن ... ای باد صبحدم خبری ده ز یار منکز هجر او شدست پژولیده کار من#انوری
تمنای_وصال مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 765 اینکه خاک سیهش بالین است اختر چرخ ادب پروین است گرچه جز تلخی ز ایام ندید هر چه خواهی سخنش شیرین است ... جهانی شاد و غمگین اند از هجر و وصال توبوصلم شادمان گردان که از هجر تو غمگینم#سیف_فرغانی
تمنای_وصال مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 765 من ندانستم از اول که تو بیمهر و وفایی عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی دوستان عیب کنندم که چرا ... عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران؟سادهدل من که قسم های تو باور کردم
تمنای_وصال مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 765 به تو حاصلی ندارد غم روزگار گفتن... بی او نتوان رفتن بیاو نتوان گفتنبی او نتوان شستن بیاو نتوان خفتن#مولانا
تمنای_وصال مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 765 بی همگان به سر شودبی تو به سر نمیشود بی تو ای سرو روان با گل و گلشن چه کنمزلف سنبل چه کشم عارض سوسن چه کنم
تمنای_وصال مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 765 اَلا یا اَیُّهَا السّاقی اَدِرْ کَأسَاً و ناوِلْهاکه عشق آسان نمود اوّل ولی افتاد مشکلها ایها العشاق کوی عشق میدان بلا استتا نپنداری که کار عاشقی باد هوا است#شاه_نعمتالله_ولی
تمنای_وصال مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 765 مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آبدر دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست…، چه خوش است در فراقی همه عمر صبر کردنبه امید آن که روزی به کف اوفتد وصالی#سعدی
heyrankhaton عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1740 ای باد صبحدم خبری ده ز یار من کز هجر او شدست پژولیده کار من #انوری من در این وادی هجران مانده ام بی تو ولی خاطراتت میکشد مارا به دوران کهن دلنویس# کاملا یهویی😅 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰
heyrankhaton عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1740 عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران؟سادهدل من که قسم های تو باور کردم باورم بود که تو دل نشکستن بلدی ولی از جمله فقط فعل مثبت بلدی 🥴 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰