2777
2789
نه مثلا کوردا میگیم لبو دهنشون خوبه بعد کسایی که تهرانی هستنم ویژگی های ظاهری مثل هم دارن یا لباس مح ...

الان تو تهران هر قومی هست میری بازار یه عالمه لحجه های مختلف میشنوی الان نمیشه راجب ویژگی ظاهری نظر داد از همه شهرها اومدن تهران علاوه بر اون مگه هر قوی باید یه ویژگی داشته باشه الان اصفهان یزد شیراز ویژگی ظاهریشون چیه😐؟

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
الان تو تهران هر قومی هست میری بازار یه عالمه لحجه های مختلف میشنوی الان نمیشه راجب ویژگی ظاهری نظر ...

الان کسی که میگه تهرانی اصیله از شمالش راس میگه؟خب یکی گفت بعضی جاها فقط روستا بوده اونایی که از اونجان تهرانی اصیلن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان کسی که میگه تهرانی اصیله از شمالش راس میگه؟خب یکی گفت بعضی جاها فقط روستا بوده اونایی که از اون ...

من تا جایی ک میدونم مرکز شهره

اون جاهایی ک الان شده بالاشهر از اول اینشکلی نبود من خواهرم ساله ۹۱ بیمارستان چمران ب دنیا اومد تو شناسنامه اش زده ده تجریش الان نمیزنه ها منظورم اینه تجریش زعفرانیه خیابون فرشته و ... تو این ۵۰ یا ۶۰ سال کم کم پیشترفت کرده 

اون کسی ک گفته شاید منظورش این بوده نسل در نسل اش تهران بودن قصد بی احترامی هم ندارم فقط نظرمو گفتم

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
2790
2778
2791
2779
2792