2789
عنوان

جان سخت😂😁

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 31 پست
اره طلاق داد دیگه وقتی با صدف دوست شد

صلوات برا ا مضات🌸

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقد فرزاد نامرده نرفت نامزدش رو ببینه هانیه کاش کلا تو سریال نبود هیچ نقش خاصی نداشت

اره منم ناراحت شدم بخاطر این فرزاد اینطور شد فرزادم بعد آزادی نرفت دیدنش بی وجدان

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

صلوات برا ا مضات🌸

زنده و پاینده باشی گل،منم فرستادم برات

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

موضوعش مشخصه چیه!؟

وحشیو میگی ..آره انگار روی کارگرای کارخونه و اینا زوم کردن حقوقشونو نمیدن شروع میشه گرفتاری بعد خواست مهربونی کنه جواد دوتا بچه رو سوار کرد با سوالا چرت و پرت ترسوند بچه هارو خودشم گفت چه غلطی کردم بجه ها ترسیدین خودسونو از ماشینش انداختن پایین الان گیر میفته کم گرفتاری داره الان میگه به بچه ها تجاوزی چیزی کرده کشتشون فرار کرد البنه ولی دست زد به بچه هه بزارتش اونور ماشین 

نه اصلا هانیه خبری نیست منم تعجب کردم دختره نقش معشوقشو بازی کرد بعدهمرو زد به اسمش شهرام

دختره با دوست شهرام رفیق بود داستان دوربین ها و اون کادو همش فیلم بود برا جلب اعتماد شهرام

وحشیو میگی ..آره انگار روی کارگرای کارخونه و اینا زوم کردن حقوقشونو نمیدن شروع میشه گرفتاری بعد خواس ...

مرسی🌸🌸🌸 وقت گذاشتی نوشتی

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔