2777
2789
عنوان

بدبخت شدمم😬😬😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 39 پست
اتفاقا اونی که شما خریدی همون اسمش مداد فشاریه، چون فشار ادمو بالا پایین می‌کنه

مداد نوار قلبیع 🤣🤣

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

نه ما فارسیشو میگیم 😂😂ولی بنظرم مداد فشاری قشنگتره بامزس😂زبان پارسی را پاس بداریم😊

مداد نوکی هم فارسیه دیگه اتود هم فارسیه فک کنم خارجیش میشه ‌پنسل نوکی 🤣🤣🤣

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا اونی که شما خریدی همون اسمش مداد فشاریه، چون فشار ادمو بالا پایین می‌کنه

🤣🤣🤣حالا من فکر کردم حتما از این قلمای خاصه ولی واقعا همون مدادفشاریه 

وای اگه به من بود پسش میدادم من با دو تومن یه پارچه خوب گرفتم مانتو دوختم😂

آقایون درخواست ندن... چو ایران نباشد تن من مباد❤️

مداد نوکی مگه نبود🤣🤣🤣

مداد فشاری، مداد نوکی، ما مداد چورتی هم میگم 

یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو

مداد نوکی هم فارسیه دیگه اتود هم فارسیه فک کنم خارجیش میشه ‌پنسل نوکی 🤣🤣🤣

مداد فشاری باحاله مداد نوکی زشته من فکر کردم اتود انگلیسیه چون واقعا نشنیده بودم به مداد فشاری اتود بگن😅😂

ما اتود به چیز دیگه میگیم 

مداد فشاری باحاله مداد نوکی زشته من فکر کردم اتود انگلیسیه چون واقعا نشنیده بودم به مداد فشاری اتود ...

به چی میگی اتود ؟ کجایی هستی ؟ من تو تهران تاحالا جز اتود نشنیدم تو مدرسه و …

به چی میگی اتود ؟ کجایی هستی ؟ من تو تهران تاحالا جز اتود نشنیدم تو مدرسه و …

من یکی از شهرای نزدیک تبریزم

اون مدادا بودن نوک گنده داشتن بچه که بودیم مدرسه بهمون میداد

همونایی که چندتا نوک داشت نوکشون مثل نوک مداد بود از پایین در میومدن از بالا میرفتن توش  

من یکی از شهرای نزدیک تبریزماون مدادا بودن نوک گنده داشتن بچه که بودیم مدرسه بهمون میدادهمونایی که چ ...

عاها دیدم 😂 خب اسم اون مداد فشاریه؟