2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا مبارکتون باشه😍به خوشی برا منم دعا کنید حداکثر تا ۲سال دیگه ازدواج کنم🥲😂

عزیزمی ممنون

امیدوارم خیر و خوشی برات پیش بیاد و یه ازدواج عالی و موفق❤️

ا خودتی ؟ بسیار مبارکه من گذاشتم ۵۸ سالگی یه عروسی مفصل بگیرم

بله شرایط خودمه😅متشکرم از لطفتون

چقدر هم عالی 

امیدورام سالیان سال خوشبخت و شاد باشید بانو💐🧡

خودم که خیلی دوست دارم واقعا

پس حتماً اون طوری که دوست داری جشن بگیر نذار بخاطر حرف یه سری آدم که همیشه حرف میزنن به دلت بمونه

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
عزیزمی ممنونامیدوارم خیر و خوشی برات پیش بیاد و یه ازدواج عالی و موفق❤️

مرسی خوشگلم💓😍

شماهم خوشبخت بمونین کنار هم

ببخشید ک میپرسم بنظرتون من بزارم ۳۰بخ بالا ازدواج کنم یا از الان ک ۱۹سالمخ به فکر یاشم؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بله شرایط خودمه😅متشکرم از لطفتونچقدر هم عالی امیدورام سالیان سال خوشبخت و شاد باشید بانو💐🧡

عزیزید

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

پس حتماً اون طوری که دوست داری جشن بگیر نذار بخاطر حرف یه سری آدم که همیشه حرف میزنن به دلت بمونه

دقیقا

من یکم دهن بین هستم ولی این مسئله واقعا چیزی نیست که پشت گوش بندازم❤️

مرسی خوشگلم💓😍شماهم خوشبخت بمونین کنار همببخشید ک میپرسم بنظرتون من بزارم ۳۰بخ بالا ازدواج کنم یا ا ...

عزیزدلی

والا من میخواستم به یه سری اهدافم برسم بعد ازدواج کنم

ناراضی هم نیستم

19 یکم زوده به نظرم مثلا بالای 25 خوبه نسبتا

باز هم به شرایط خانواده و شخص خودتون برمیگرده اما الان فقط به فکر پیشرفت باش🧡

عزیزدلیوالا من میخواستم به یه سری اهدافم برسم بعد ازدواج کنمناراضی هم نیستم19 یکم زوده به نظرم مثلا ...

بله دقیقا ،داداشم دوست داره ازدواج کنم برم😐🤣

خودمم رشته ام جوری نیست که بشه تو شهرمون کار پیدا کرد فقط باید برم فروشندگی 

برام دعا کنین ممنون

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بله دقیقا ،داداشم دوست داره ازدواج کنم برم😐🤣خودمم رشته ام جوری نیست که بشه تو شهرمون کار پیدا کرد ...

اصلا عجله نکن

امیدوارم اتفاقات خیلی خوبی در انتظارت باشه عزیزدلم❤️

اصلا عجله نکنامیدوارم اتفاقات خیلی خوبی در انتظارت باشه عزیزدلم❤️

مرسی همچنین💓

اخه به هرکی میگم سنمون رو میگه عروسی هم میخواین بگیرین؟حس میکنم شاید سنمون بالا هست خوب نباشه

بیخود کردن 

همکار من همین چند روز پیش عروسیش بود 

خودش 43ساله همسرش46 ساله 

تا فرمالیته و بقیه چیزا هم داشتن 

چه ربطی به سن داره

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2790
2778
2791