بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزمی ممنونامیدوارم خیر و خوشی برات پیش بیاد و یه ازدواج عالی و موفق❤️
مرسی خوشگلم💓😍
شماهم خوشبخت بمونین کنار هم
ببخشید ک میپرسم بنظرتون من بزارم ۳۰بخ بالا ازدواج کنم یا از الان ک ۱۹سالمخ به فکر یاشم؟
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
بله شرایط خودمه😅متشکرم از لطفتونچقدر هم عالی امیدورام سالیان سال خوشبخت و شاد باشید بانو💐🧡
عزیزید
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
عزیزدلیوالا من میخواستم به یه سری اهدافم برسم بعد ازدواج کنمناراضی هم نیستم19 یکم زوده به نظرم مثلا ...
بله دقیقا ،داداشم دوست داره ازدواج کنم برم😐🤣
خودمم رشته ام جوری نیست که بشه تو شهرمون کار پیدا کرد فقط باید برم فروشندگی
برام دعا کنین ممنون
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
اصلا عجله نکنامیدوارم اتفاقات خیلی خوبی در انتظارت باشه عزیزدلم❤️
مرسی همچنین💓