2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 30 پست

تنبلی داری عزیزم سنتم خوبه بعد عروسی سریع اقدام کن ازمن میشنوی چون منه منتظر الان حاضربودم تو عقد باردار میشدم انتظار نمیکشیدم هزینه های ناباروری امپول قرص اقدام........ مصیبته ازیک طرفم ک باز نتیجه نبینی و بازماهه بعد....... 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تنبلی داری عزیزم سنتم خوبه بعد عروسی سریع اقدام کن ازمن میشنوی چون منه منتظر الان حاضربودم تو عقد با ...

باشه عزیزم انشالله تو هم زود به نتیجه برسی صاحب نی نی خوشگل شی

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
هر وقت آمادگی روحی و مالی داشتید .تاپیک تو امضای کاربر سمانه 58 رو بخون .اگه همه قبل از بارداری یه د ...

مینا جان بچه دست ما نیست ک هروقت بخایم و توانایی داشته باشیم بچه دست خداست اگه زمانی که بعد چندسال توانایی داشتیم و باز باردار نشدیم چی؟  

مینا جان بچه دست ما نیست ک هروقت بخایم و توانایی داشته باشیم بچه دست خداست اگه زمانی که بعد چندسال ت ...

آره منم میترسم و اس همون شوهرم میگه زود اقدام کنیم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
بعده یکی دوسال اگ نگرفت چی؟ مثلاباززبونم لال 5 سال دیگم منتظر موندی زبونم لاال

اگه بخوایم اینجوری فکرکنیم که باید میگشتیم دنبال شوهر و از شب خواستگاری اقدام میکردیم!😂

مثبت فکر کنیم بهتره

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
ممنون عزیزم همچنین شماا من 23 سالمه و منتظر........دعاکن برام 

حتما گلم نگران نباش انشالله هر چه زودتر صاحب بچه میشی مطمئن باش

اگه بخوایم اینجوری فکرکنیم که باید میگشتیم دنبال شوهر و از شب خواستگاری اقدام میکردیم!😂 مثبت فکر ک ...

نه الان باردار شدن مث قدیما نیس دخترای الان دیر بارورمیشن اکثرا 

حالا یک بچه ک اول اخر میخایم

مینا جان بچه دست ما نیست ک هروقت بخایم و توانایی داشته باشیم بچه دست خداست اگه زمانی که بعد چندسال ت ...

چیزی به اسم نازایی زن دیگه درمان داره .اما امان از روزی که بچه ای تو شرایط نامساعد روحی بیاد و تا آخر عمر خسارات روحی مادر و بچه بخورن. بچه دار شدن تو جامعه ی امروز یه انتخاب هست نه یه اجبار.

بهترین کارو میکنی شک نکن اینقدم وضع مالی خراب نیس بایک بچه بمیره از گرسنگی. خدا روزیشو میده 

بله درسته

ولی اصلا مشخص نیست که ماه اول بگیره یا به۰قول شما۵سال بعد

من خودم یک سال ونیمه درگیرم

اگه میدونستم انقد طول میکشه زودتر اقدام میکردم واقعا

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
یعنی زود بچه دار شیم یا صب کنیم

ن بچه دارشو عزیزم بچه پایه ی زندگیه 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
بله درسته ولی اصلا مشخص نیست که ماه اول بگیره یا به۰قول شما۵سال بعد من خودم یک سال ونیمه درگیرم ا ...

خب انشاءالله ک همون ماه اول بگیره چیه مگه بهترازینه ک منتظر بمونی و امپول و قرص و کنایه و....... انشاءالله اول شما بعدم من باردارشم عزیزم