2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقییااینم حسیس تودار ولی خب رفیق باز نیس جوونیش واویلابوده الان رفتن کنارنمیدونم چراولی خب صفتای خوب ...

ار واقعا اینقد ک گیرم رو ماه تولد واقعنم حس میکنم به ماه تولده همچی چون اکثرا اخلاقا به ماه تولد بستگی دار

ار واقعا اینقد ک گیرم رو ماه تولد واقعنم حس میکنم به ماه تولده همچی چون اکثرا اخلاقا به ماه تولد بست ...

اره ولی میدونی من برعکس شوهرمم ک ابانیم ولی من خیلی ساده زیستوفانعم واصلاخیای کم پیش میادیچی بهمم بریزه وباوجودتمام اخلاقای بدش همیشه باهاش سازش کردم یاسازگارمیشم زودریلکسم بشدت وای همش برعکس اونم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اره همه شبیه هم نیستننن🫶🏻بمونین واس هم

قربونت گلم انشالله خوشبخت بشی🌹

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اسی حرف حرف خودشونه خودشونو عقل کل میدونن 🫤😂

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اره ولی میدونی من برعکس شوهرمم ک ابانیم ولی من خیلی ساده زیستوفانعم واصلاخیای کم پیش میادیچی بهمم بر ...

😂🤦🏻‍♀️بشه کنار اومد اوکیه دیگ خوشبخت باشی عزیزم

اره ولی دقیقامن بابت این خلق خوش همش حمامم😂

من خیلی ناراحت بودم از بابت این مسئله حس میکردم

ارزشم فقط ب این چیزا باشه ب تمیزی و رابطه ... 

اگ تمیز نباشیم یا میندازنمون دور

متنفر بودم از اون شخص

خیلی دوسش داشتم ولی وقتی رابطمو تموم کردم باهاش

دلم نسوخت ک بره با یکی دیگ

چون ادم استادنداری نبود

هیچ گلیم ب سر کسی نمیزنه

فقط یه دختر دیگه رو عقده ای میکنه

من خیلی ناراحت بودم از بابت این مسئله حس میکردمارزشم فقط ب این چیزا باشه ب تمیزی و رابطه ... اگ تمیز ...

منم ک میسازم ولی خب خوبیم داره ک منو وادار ب موندن کنه ولی میددنی خداراشکر کن ک دوست بوده ن شوهرت ک مجبوری تحمل کنی یابخای طلاق بگیری

من یبارجداشدم ومجبورم باخیلی ازشرتیط سخت یاخاص کناربیام

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

منم ک میسازم ولی خب خوبیم داره ک منو وادار ب موندن کنه ولی میددنی خداراشکر کن ک دوست بوده ن شوهرت ک ...

اره خدا رو شکر دوست بوده

من هیچ دلیلی برای موندن باهاش ندیدم جز اینکه وابسته شده بودم تقریبا یه سال ونیم جنگیدم با خودم تا تونستم کنار بذارم

ایشالا زندگی خیلی خوبه داشته باشی

اشکال نداره بگو همه ک مثل هم نیستن چ اخلاقایی رو مخ بنظرم باز بستگی به شخصیت طرف دار ممکنه همشون این ...

در نگاه اول جذاب.. ولی د واقع خودخواه، مغرور، منفعت طلب، ادم فروش، لاشی...

با جفتشون کات کردم. شاید این دید منه ولی هیچیزی ازشون بعید نیست. دستتو تو عسل کنی بذاری دهنشون گاز میگیرن.. در کل نمک نشناس

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اره خدا رو شکر دوست بودهمن هیچ دلیلی برای موندن باهاش ندیدم جز اینکه وابسته شده بودم تقریبا یه سال و ...

مممونم ازدعای خیرت 

ایشالاتوهم یکی بیادبگیرت ک عاشق هم باشید وخوش اخلاق باشه