چههه کراشه لامصب🛐 لی بیونگ هانم خیلی شبیهشه چرا فقط رو سن بالا ها کراش میزنم؟ 🤣لی بیونگ هان لی جونگ جهههه🥵بک سا اون(اسم واقعیشو نمیدونم🤣) سونگ هه کیو هم با وجود اینکهههه دخترههه خیلی خوبه🛐👠
؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..
پدو فیل تعریف خودش رو داره .با دخترهای سن پایینتر رابطه دارند حس جوان بودن بهشون دست میده .ایراد ا ...
دقیقااا سه رون عزیزم💔
؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..
پدو فیل تعریف خودش رو داره .با دخترهای سن پایینتر رابطه دارند حس جوان بودن بهشون دست میده .ایراد ا ...
اره دقیقا درست میگید
یدفعه به خودت بیای ببینی کسی که انقدر عاشقش بودی ولت کنه
واقعا مردم کره خیلی زود به همه چیز واکنش نشون میدن وسر همین کلی از بازیگرا و خواننده ها اذیت شدن یاخودکشی کردن
17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون 403/20 قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!