imhanam مدیر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 6543 عنوان خواستگار | مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 96 پست چند سالتونه؟ چقد خواستگار سنتی دارین؟ 1404/01/29 | 14:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لوااااااشک عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 2453 ۱۹تا پارسال که من کنکور داشتم خیلیییی بود الان هیچی😂اونموقع اصلااا به ازدواج فکر نمیکردم ولی الان کمی تمایل دارم هیچی نیستتت😂💔 میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷
npnp عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 671 ۶ ماه اخیر۲ تا داشتمو هردو از طریق واسطه ب خودم گفتم خودمم رد کردم ندیده و نشناخته😂😂😂
itsnarcis عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 6437 ماه پیش ۳ تا😂خدا نگم چیکارشون کنه نتونستم مثل آدم درس بخونم لعنت بهشون خیلی بده یادمه برا خودم اینجوری بود میومدن بعد من دوستامو میدیدم همشون ازدواج کردن و عاشقانه ها دارن دلم میکشید خانواده هم تاکید به درس خوندن و مستقل شدن 🤣👌 صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️🩹
atana_zeba عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9359 ۱۸تا الان۴تا من کاری نمیکنم مامانم ارتباطاتش خیلی قوی هس ۱۰۰۰دوست داره کلا ادم اجتماعی هس همشون سنتی بودن چون پسر یا فامیل دوستای مامانم هستن او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
دل_نبند_موندنی_نیستم عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 205 ۲۱امدر هفته یکی دوتاهر سری بیرون میرم بدون استثنا دارمخیلی جذبم بالاست خودمم همینطور موندمچهرم متوسط رو به بالاستقد بلندمخوش صدام؛محجبه هم هستم ی صلوات میفرستی برام؟آ قربون نفست♥️🫣الهی هر کسی این امضا رو میخونه به امضای حضرت زهرا(س) حاجت روا بشه
atana_zeba عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9359 ۱۹تا پارسال که من کنکور داشتم خیلیییی بود الان هیچی😂اونموقع اصلااا به ازدواج فکر نمیکردم ولی الان ک ... این خوب میفهمم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
npnp عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 671 خیلی بده یادمه برا خودم اینجوری بود میومدن بعد من دوستامو میدیدم همشون ازدواج کردن و عاشقانه ها دارن ... دقیقا خانواده منماما خودمم هنوز نمیخوام
malmal_5 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 2628 چی کار میکنی میان ؟ من کاری نکردم😄ولی خب من دوست ندارم بیان ، از ازدواج بدم میاداز اونایی که میان خواستگاریم بیشتر یکشببیصداترازهمیشههمهراترکخواهمکرد:)️ 🖤
itsnarcis عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 6437 دقیقا خانواده منماما خودمم هنوز نمیخوام اصن ی وضعیه تایم کنکور ادم دلش میخواد بره فقط راحت شه یکی باشه عاشقش شه 🤣🤣🤣 صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️🩹
imhanam مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 6543 ۲۱امدر هفته یکی دوتاهر سری بیرون میرم بدون استثنا دارمخیلی جذبم بالاست خودمم همینطور موندمچهرم متوسط ... یعنی هر موقع میری بیرون یکی میاد با خودت یا مامانت قرار خواستگاری میزاره؟
دل_نبند_موندنی_نیستم عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 205 خواننده خاموش بودم همیشه ولی بحث خواستگاری جذاب بود منو به وجد آورد😂🫵🏻 ی صلوات میفرستی برام؟آ قربون نفست♥️🫣الهی هر کسی این امضا رو میخونه به امضای حضرت زهرا(س) حاجت روا بشه
npnp عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 671 من کاری نکردم😄ولی خب من دوست ندارم بیان ، از ازدواج بدم میاداز اونایی که میان خواستگاریم بیشتر منم بدم میاد از طریق خواستگاری و واسطه ازدواج کنم
malmal_5 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 2628 خیلی بده یادمه برا خودم اینجوری بود میومدن بعد من دوستامو میدیدم همشون ازدواج کردن و عاشقانه ها دارن ... 😂😂😂عزیزم الان ازدواج کردی؟ یکشببیصداترازهمیشههمهراترکخواهمکرد:)️ 🖤
npnp عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 671 اصن ی وضعیه تایم کنکور ادم دلش میخواد بره فقط راحت شه یکی باشه عاشقش شه 🤣🤣🤣 ن من کنکور برام مهم نبود بخاطر همینم از این فکرا نداشتم اصلا برا کنکور نخوندم🤣