2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیاین

135 بازدید | 17 پست

چند درصد مطالب رو جمع کردید 

کنکورا رو تموم کردیدn???

آقای نامحترم درخواست نده لطفا. نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

امروز تموم میشه

خارج هم زدی؟

آقای نامحترم درخواست نده لطفا. نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ۱۴۰۰ خارج هم زدم،ولی خب ایده سوالای داخل و خارج یکیه شاید نزنم دیگه خارجارو

همشو جمع کردی ؟ درس هارو میگم

چقدر براشون آزمون زدی کلا

همشو جمع کردی ؟ درس هارو میگمچقدر براشون آزمون زدی کلا

جمع کردم ولی از درصدام راضی نیستم حقیقتا،آزمون اون اوایل ماز و قلمچی میزدم تا آذر اینا و همین کنکورا و آزمونای جامع سنجش

جمع کردم ولی از درصدام راضی نیستم حقیقتا،آزمون اون اوایل ماز و قلمچی میزدم تا آذر اینا و همین کنکورا ...

آفرین نگران نباش امسال دیگه تموم میشه برامون 

من هنوزکامل جمع نکردم 

تقریبا تموم شده بجز ریاضی اونم با آزمونا میخونم

من هنوز تموم نکردم 

چند درصد مطالب رو خوندی ؟

آفرین نگران نباش امسال دیگه تموم میشه برامون من هنوزکامل جمع نکردم

انشاالله،اگه ۷۰ درصد هم جمع کردی آزمون جامع زدن رو شروع کن،من مطالب رو خوندم ولی سر دفترچه فیزیک و شیمی بخاطر تایم نمیتونم درصد بالا بزنم

تقریبا تموم شده بجز ریاضی اونم با آزمونا میخونم

کنکور هارو چی؟

من هنوز تموم نکردم چند درصد مطالب رو خوندی ؟

همرو خوندنم 

منظورت حذفیه؟ از شیمی و زیست هیچی فیزیک دوفصل یازدهم  و حرکت 

ریاضی هم فقط دوازدهم خونوم

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

همرو خوندنم منظورت حذفیه؟ از شیمی و زیست هیچی فیزیک دوفصل یازدهم و حرکت ریاضی هم فقط دوازدهم خونوم

من هم جمع کردم هم نه اصلا فکرم راحت نیست هنوز دوپینگ هارم کامل نکردم