2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 23 پست
شاید .من دیروز بعد ۵ روز ازتخمک گذاری بی بی گذاشتم منفی بود کلا بهم ریختم .بنظر من مراقب خودت باش و ...

اره حتما مرسی عزیزم ممنون😍😍😍

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
مارک بی بی رو عوض کن

اره عوض میکنم باز ببینم چیه😍😍

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم امروزم بی بی گذاشتم هاله هیلی کمرنگ آورد .دیشب ببخشید ها یک کم ترشح صورتی خیلی کمرنگ داشتم میترس ...

اره منم پری نشدم میرم ازمایش دکترم گفت بی بی ممکنه جواب نده برم ازمایش مطمین شم

من پریود شدم 😢😢😢ینی بی بی آزمایشم الکی دلمو خوش کرد 😐😐😐

اشکال نداره عزیزم انشالله ماا بعد وقت داریم هنوز نگران نباش😍باز یعنی داره رحمت اماده میشه اصلا ناراحت نشو

اشکال نداره عزیزم انشالله ماا بعد وقت داریم هنوز نگران نباش😍باز یعنی داره رحمت اماده میشه اصلا نارا ...

سلام من نمیدونم چمه واقعا دیروز گفتم پریود شدم فقط در حد چند قطره بود باز بند اومد میگی لانه گزینی نیست دوستم ؟سرگیجه و بی اشتهایی هم دارم امروز