2777
2789
عنوان

روتین پوستی 😍🩵🩷🍃🍃🍃

190 بازدید | 38 پست

امروز صورتم رو با تیغ مثل همیشه اصلاح کردم ولی چون خیلی حرفه ایم دیگه ژل آلوورا نزدم حس کردم تمیزتر از همیشه اصلاح شد هرچند بدون ژل خیلی دردم گرفت ولی پوستم آیینه شد الانم سفیده تخم مرغ زدم ب کل پوستم دستمال کاغذی لایه ای گذاشتم وایسادم خشک بشه برم بشورم بعدم با ژل صورتم بشورم و سروم چای سبز بزنم بعدم شروع کنم درس بخونم و بعدم برم حموم ،شماها برا پوستتون چیکار کردین امروز،من اصلا آرایشگاه نمیرم بچه ها ابروهامم خودم برمیدارم دخترونه اسپورت ،شمام بگید چیکارا میکنین بوچ بهتون🫂🙂🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایجانننن🥹✨️

من امروز باشگاه نداشتم خودم رفتم دويدم بعد برگشتم خونه رو واس مادر گرامی برق انداختم حموم رفتم روتین پوستیم رو رفتم 

میخوام فیلم ببینم و بخوابم

شبم مهمون داریم متاسفانه🥲😂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بارکلاااااااااا خسته نباشی گل دختر ناز😍🫶💋

فداتشم عسلم🥹🫂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

من خشکه پوستم 🫠

پوست مامانم خشکه وقتی میزنه مشکلی براش نداره ولی من پوستم چربه سه چهار باری که استفاده کردم به شدت جوش زدم و از طرف دسگه جوش زیرپوستیم چه سیاه که سفید خیلی زیادتر از قبل شده 

ولی فوم شستشویی که استفاده میکنم خیلی خوبه بهتر شده پوستم شبا هم زینک استفاده میکنم خیلی بهتر شده

آقایون درخواست ندن... چو ایران نباشد تن من مباد❤️

ژل شستشو خوب برای اینک پوست شفاف بشه چی سراغ دارید؟ اسی سفید تخم مرغ براچی میزنی؟

ژل شستشو ویتابلا خریدم پارسال ۴۵۰ عزیزم ولی باورکن ژل شستشو سوپکس چند ماه پیش گرفتم ۸۰ تمن کیفیت عالی درجه یک،سفیده تخم مرغ یه لایه بردار فوق العاده اس یعنی درجا تاثیرش میبینی سفید کننده لایه بردار سفت کننده و کوچک کننده منافذ