2777
2789
عنوان

روتین پوستی 😍🩵🩷🍃🍃🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 38 پست
#تلف_شده_کنکور_هستم‍ روتین چی میگع باو‍

من امسال یه نتیجه گرفتم هم باید بخونی هم باید به خودت برسی دو سه سال همه چیزم ول کرده الان شدم یه خوک گنده بک اصلا چاقی بهم نمیاد پوستتم یه دورانی خیلی بد شده بود الان بهتره

آقایون درخواست ندن... چو ایران نباشد تن من مباد❤️

پوست مامانم خشکه وقتی میزنه مشکلی براش نداره ولی من پوستم چربه سه چهار باری که استفاده کردم به شدت ج ...

اره نوع پوست و محصول پوستی خیلی مهمه مخصوصا پوستی که چربه نباید از محصولات چرب استفاده کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امسال یه نتیجه گرفتم هم باید بخونی هم باید به خودت برسی دو سه سال همه چیزم ول کرده الان شدم یه خو ...

من میگم برسم ب هدفم بعدش اره

ولی وقتی عذاب وجدان میگیرمو اینا بهتره ک صبر کنم 

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

#تلف_شده_کنکور_هستم‍ روتین چی میگع باو‍

منم ۲سال پشت کنکور بودم ولی الان ترم ۶ پزشکی ام ،فکر نکن دانشگاه همه چیزه نه اصلا باورکن من خیلی وقتا از درس زده میشم ب خودم فحش میدم چرا اومدم همچین رشته ای ولی چاره ای نیست چون علاقه داشتم پاش موندم ،ولی همه چیزت رو فدای کنکور نکن،همین ب خودت رسیدن و روتین داشتن باعث میشه با حال بهتری برای هدفات بجنگی 

قربونت برم😍💋

🥹🫂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

تو ک پوستت خشکه حتما ژل الوورا قبل اصلاح صورتت بزن وگرنه پوستت رو نابود میکنی

اره خیلی دردم گرفت ولی خداروشکر هیچ مشکلی پیش نیومد و حس کردم صورتم بیشتر از همیشه سفید شد

من میگم برسم ب هدفم بعدش ارهولی وقتی عذاب وجدان میگیرمو اینا بهتره ک صبر کنم

منم همینو میگفتم الان هیچی ندارم نه اندام نه اعصاب تازه امسالم قبول نمیشم باید پشت بمونم

در حین درس خوندن به خودت برس مثلا داری درس میخونی الوورا بزار 

منم ۲سال پشت کنکور بودم ولی الان ترم ۶ پزشکی ام ،فکر نکن دانشگاه همه چیزه نه اصلا باورکن من خیلی وقت ...

خدا کنه منم سال بعد بیام بگم قبول شدم اسی کدوم دانشگاهی؟ 

منم ۲سال پشت کنکور بودم ولی الان ترم ۶ پزشکی ام ،فکر نکن دانشگاه همه چیزه نه اصلا باورکن من خیلی وقت ...

افررین بهت

مرسی✨️🤍

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

خدا کنه منم سال بعد بیام بگم قبول شدم اسی کدوم دانشگاهی؟

بوعلی همدان عزیزدلم ،انشالله قبول هم میشی ولی هیچ وقت اشتباه منو تکرار نکن من سال اول فیزیو قبول شدم نرفتم سال دومم کلا سست شدم بعد ۲سال پزشکی قبول شدم ولی خیلی سخته خیلی 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792