امروز صورتم رو با تیغ مثل همیشه اصلاح کردم ولی چون خیلی حرفه ایم دیگه ژل آلوورا نزدم حس کردم تمیزتر از همیشه اصلاح شد هرچند بدون ژل خیلی دردم گرفت ولی پوستم آیینه شد الانم سفیده تخم مرغ زدم ب کل پوستم دستمال کاغذی لایه ای گذاشتم وایسادم خشک بشه برم بشورم بعدم با ژل صورتم بشورم و سروم چای سبز بزنم بعدم شروع کنم درس بخونم و بعدم برم حموم ،شماها برا پوستتون چیکار کردین امروز،من اصلا آرایشگاه نمیرم بچه ها ابروهامم خودم برمیدارم دخترونه اسپورت ،شمام بگید چیکارا میکنین بوچ بهتون🫂🙂🥰
من امسال یه نتیجه گرفتم هم باید بخونی هم باید به خودت برسی دو سه سال همه چیزم ول کرده الان شدم یه خوک گنده بک اصلا چاقی بهم نمیاد پوستتم یه دورانی خیلی بد شده بود الان بهتره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم ۲سال پشت کنکور بودم ولی الان ترم ۶ پزشکی ام ،فکر نکن دانشگاه همه چیزه نه اصلا باورکن من خیلی وقتا از درس زده میشم ب خودم فحش میدم چرا اومدم همچین رشته ای ولی چاره ای نیست چون علاقه داشتم پاش موندم ،ولی همه چیزت رو فدای کنکور نکن،همین ب خودت رسیدن و روتین داشتن باعث میشه با حال بهتری برای هدفات بجنگی
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
خدا کنه منم سال بعد بیام بگم قبول شدم اسی کدوم دانشگاهی؟
بوعلی همدان عزیزدلم ،انشالله قبول هم میشی ولی هیچ وقت اشتباه منو تکرار نکن من سال اول فیزیو قبول شدم نرفتم سال دومم کلا سست شدم بعد ۲سال پزشکی قبول شدم ولی خیلی سخته خیلی