mahsagoliii73 مدیر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10423 عنوان تاحالا شده ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 19 پست تاحالا شده پسر یا دختر دوساله ی شما بگه مثلا عسل ترسید ، اینو بده عسل ، سلام عسل ( یعنی به شما بفهمونه بهش سلام کنین ) کلا شده اسم خودشو تو جمله هاش بکار ببره ؟ زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...! 1396/11/10 | 11:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melikamirzae1 عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 3022 توی علاعم اوتیسم میگن بچه ها اسم خودشونو بکار میبرن من خیلی نگرانم 😢😢😢 نه عزیزم نگران نباش این فقط یکی از علائمشه تو هرچیزی حداقل دوسه تا علامت لازمه تا ادم قطعیت برسه اونم نه ما پزشک تشخیص میده
mahsagoliii73 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10423 یا حسین نه عزیزم اوتیسم اولین نشونه ش درون گرایی و عدم ارتباط گیریه اتفاقا یجا که میره مجلس گرم کنه با همه گرم میگیره توی عروسی دومادو میزد کنار با عروس برقصه یا مثلا میدونه کی چندماهه پیش چه رفتاری کرده مامانبزرگم عطسه وحشتناکی کرد بعد چندماه هروقت میبینتش اداشو در میاره جلوش 😐 زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
صدف۶۸ عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 17771 اتفاقا یجا که میره مجلس گرم کنه با همه گرم میگیره توی عروسی دومادو میزد کنار با عروس برقصه&nb ... نگران نباش عزیزمبچه ها خیلی کوچکن و هنوز رلجع به کاربرد کلمات چیزی نمی دونن و تکرار می کنن فقطدختر من همه رو و خودشو به اسم صدا میزنه حتی منو. شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
شهرزاد217 عضویت: 1390/02/06 تعداد پست: 12378 اره دختر من زياد هم ميگه الان ٦ سالشه مثلا ميگه هانا جون گشنشهاينو بده هانا جون هانا جون خستس تو رو خدا خودت و بچه رو اذيت نكن
ranginkamaan عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 4416 توی علاعم اوتیسم میگن بچه ها اسم خودشونو بکار میبرن من خیلی نگرانم 😢😢😢 نه عزیزم مامانم میگه منم خیلی کوچیک بودم همین جوری حرف میزدم.مثلا آب بده ندا الان ۳۲ سالمه و سالممپسر خواهر شوهرمم همینطوری حرف میزنه.دو سالشه خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤