2821
2789
عنوان

شوهرم میگه …

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 25 پست

من بچم ۴ سالشه دومی رو باردارم

بچه شما هنوز خیلی کوچیکه 

باید مدیریت کنین ب هرحال

من خودم پسرم مشاور داره و ایشون تایید کرد بچه دوم مناسب هست برای شرایط ما و هرچیم ک باید رعایت کنیم بهمون میگه

با اهلش در این مورد صحبت کنین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وضع مالی مشکل نداریم یعنی میتونیم خرجشون رو بدیم ولی خودمم ۲۷ سالمه حس میکنم برای بچه دوم خیلی زوده

اره خدایی زوده

۳۰ اینا بهتره و هم اینکه باید ۴ سال از اخرین زایمان بگذره تا بدن مادر به حالت عادیش برگرده

خواهر من با این فاصله آورد خیلی بچه شو دوست داره اما واقعا خودش داره اذیت میشه ، هم خودش خسته شده هم بچه اولش به حد کافی توجه دریافت نکرد، خوبیش اینه باهم بزرگ میشن ولی یادت باشه دعواهای زیاد میکنن و اینکه تو چند سال باید سختی بکشی تا بزرگ بشن

خب خیلی زوده خودم هنوز ۲۷ سالمه بچم ۲ سالشع

چی بگم والا تصمیم با خودته

ولی من اگه بخوام بچه دار بشم دوست دارم دوتا با فاصله سنی کم باشن که هم تا سنم کمتره حوصله داشته باشم براشون وقت بذارم و هم باهم بزرگ شن 

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

اخه یکم زود نیست؟خودم ۲۷ سالمه بچم هنوز ۲ سالشه

زوده عزیزم

بچه داری الکی نیست فرتی یکی دیگه بیاری یکم به خودت برس تا بچت هفت یا ده ساله هم بشه جا داری تازه اونموقع بچه اول از آب و گل دراومده و با بچه دوم زندگی طعم خوش و جدیدی میگیره 

اصلا فاصله نزدیک به هم خوب نیست 

به فکر آینده ۲۰ و ۲۵ سالگیشون هم باشید اگر هردو نزدیک باشن دانشگاه و کار و ازدواج و همه چی باهم میشه شاید نتونید از پسشون بربیاید و حس حسادت یا رقابت زیادی هم بینشون رقم میخوره 

خودتم که سنت پایینه 

خودت هم باید قدرت روحی و جسمی بالایی براشون بزاری آیا میتونی قطعا خودت کم میاری