2777
2789
عنوان

بابام داره گند میزنه ب زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 30 پست

جدی برخورد کن 

بگو من تا ابد نمیخوام تنها بمونم

اگه ازدواج بده چرا شما ازدواج کردید

بذاره حداقل بیان ببیننت

تا یه سنی خواستگار میاد 

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برو خدا رو شکر کن بابات مثل بقیه تو ۱۵سالگی میدادت به اولین خواستگار داغون خوب بود؟شکر خدا باب ...

این هم شکر زیادی نداره ها پسفردا بایکی مجبوری بخاطر سن بالاش بره زیر سقف پدرش جوابگوعه آیا

قهر کن بگو داری میرینی زندگیم اصلاهم دیگ باهاش حذف نزن بااخم وتخم جوابشو بده

قهر کن چیه 

اسی نکنیا مردا مثل هندونه دربسته هستن ظاهرشون خوب توشون معلوم نیست  که حالا قهر کنی بخاطر خاستگار بابات قبول کنه بری تو زندگی طرف خوب نباشه  بگه بیا به خاطر این قهر میکردی

فقط با صحبت مسالمت امیز و پدر خاستگار بیاد جلو یا یه معرف خوب که پدرت قبولش داره پیش قدم بشن باباتم قبول میکنه 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
قهر کن چیه اسی نکنیا مردا مثل هندونه دربسته هستن ظاهرشون خوب توشون معلوم نیست که حالا قهر کنی بخاطر ...

ببین این دفعه نه ولی دفعه قبلی خواستگارم عالی بود خونه ماشین کار و... خانواده به نام و خوبی هم بودن و خیلیا رو اسم باباش قسم میخوردن ولی رد کرد و حتی نزاشت یه جلسه با پسر برم بیرون

دارم رد میدم از دستش 

بره گدایی خاستگار کنه؟به اینواون بگه پدرم منو شوهر نمیده؟

اولا کجاش گفتم بره گدایی  

دوما اینکه قهر کنه با باباش بخاطر خاستگار چیه 

سوما پدر ایشون اگر معرف داماد ادم درستی باشه حتما قبول میکنه 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
ببین این دفعه نه ولی دفعه قبلی خواستگارم عالی بود خونه ماشین کار و... خانواده به نام و خوبی هم بودن ...

ببین بابای خدابیامرز  منم اینجوری بود یه دوستی داشت پولدار  اومد برای پسرش اگر فامیلمون میفهمیدن حتما چندتا سکته ای داشتیم از حسادت  بابام نداد  گفت صداشم در نیارید یه مدتم باهم سرسنگین بودن 

گذشت تا شوهر خاله ام شوهرمو معرفی کرد اصلا نپرسید چیکارست خانوادش کین اومدن خاستگاری دو روز بعد نامزد کردیم 

بماند که اون پسر الان روسیه است 

من منتظرم شوهرم بیاد بریم جگعه بازار تاپ بخوریم 

ببین بابای خدابیامرز منم اینجوری بود یه دوستی داشت پولدار اومد برای پسرش اگر فامیلمون میفهمیدن حتم ...

😂😂افریننن حسادتو خوب اومدی ، فامیلا ما هم فکر کنم میفهمیدن دیوونه میشدن

عزیزم چه خوب 😍 ب سلامتی انشالله خوشبخت باشی❤️😘

😂😂افریننن حسادتو خوب اومدی ، فامیلا ما هم فکر کنم میفهمیدن دیوونه میشدنعزیزم چه خوب 😍 ب سلامتی ان ...

فدات عزیزم مرسی 

ان شاءالله یه مرد   با خانواده درست با شخصیت وارد زندگیت شه خوشبخت بشید 

2790
2778
2791
2779
2792