2777
2789
عنوان

نامزدم یه چیزایی گفت مغزم سوت کشید😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 60 پست
دآره خامت میکنه. بگو احترام احترام میاره.خر چیزی مقابله. اونا بد حرف بزنن یا بد رفتار کنن با من، قبل ...

میدونی از چی میترسم 

از اینکه زن داداشش دختر عمشه و با هم خیلی خوبن میترسم خیلیییی

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم ک آدم منطقی هستولی با این حرفش شک کردم آخه یعنی چی اگر فحش به مرده هاتم بده مامانم سکوت گن

خب این کجاش منطقیه! برده ی خانواده اش هست و تو رو هم برده می خواد. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

هیس 🤫🤫🤫🤫 

فرار کن 🏃‍♀️

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

خب این کجاش منطقیه! برده ی خانواده اش هست و تو رو هم برده می خواد.

والا تا دیروز میگفت من مشکل دارم باهاشون و اینا 

امروز اینو میگه عجیبه خیلی

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد

دعا می کنم برات گرفتار آدمهای سمی و روبط سمی نشی،دعا می کنم برات که خوشبخت بشی خدا به هرچیز تواناست بهترین رو برات رقم بزنه خواهر،ایشالا سفید بخت بشی،ایشالا خدا کمکت کنه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

مگه خانوادش شرن ؟ یوقت از این خانواده های ظاهر ساز ریاکار نباشن ظاهرو خوب نشون بدن بعدن‌حرصت بدن توام بخوای از حقت دفاع کنی مقصرت کنن تو بشی بدهکار اونا طلبکار‌

اخساس میکنم‌نامزدت خیلی ادم طلبکاریه همین‌اول کار میخواد بدهکارت کنه احساساتی رفتار نکن سکوت نکن بگو اگه کسی اذیت نکنه شر درست نکنه بکسی کاری ندارم ،از اول بی زبون باشی فردا کوچکترین حرفی بزنی بهت حمله میکنن پررو‌شدی 

اسی داره گربه رو‌دم‌حجله میکشه توام بگو من زمانی میتونم تو رو بیشتر از پدر و برادرم دوست داشته باشم که بیای صبح تا شب حمالیشونو بکنی و مث الاغ براشون کار کنی و اگه ذره ای کوتاهی کنی دیگه نسبت بهت سرد میشم 

این دیگه کیه بخدا من بودم دیگه نگاشم نمیکردم 

مزخرف میگه انگار تو کوزتی😏

به هیچ عنوان در مورد خانواده ات و مسائلشون و حرف هایی که بینشون رد و بدل میشه پیش نامزدت چیزی نگو بازم تاکید می کنم بزرگ ترین اشتباه یه خانوم اینه که در مورد خانواده اش پیش همسر یا نامزدش حرفی بزنه الان شاید متوجه نشی که چرا ولی بعدا حتما متوجه میشی که چرا