خوشبحالتونواقعنلذت ببریدمن شهر گراادز بودم اتریش کشور ارامش بوددانشگاه تکنیکال یونیورسیتی کار میکردم ...
واقعیتش مشکلات خودش را داره اما هر بار میام ایران می فهمم دیگه آدم زندگی تو ایران نیستیم مخصوصا که الان بالای ۴۰ سال هستیم و با فرهنگ اینجا تطابق پیدا کردیم .بچه هام هر وقت میان ایران اصلا شباهتی به بچه های فامیل انگار ندارن از نظر روحی و رفتاری .سالی چند بار می ریم سالزبورگ اتریش رو خیلی دوست دارم .
هرچند کسی که یه بار این راه را اومده براش برگشت راحته .اگه اینقدر دوست داری دوباره واسش اقدام کن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بلو کارت چطوریهمیشه توضیح بدیدببخشید زحمت میدمچون ما برای پست دکترای همسرم رفتیمدعوت نامهداشتیم
بلوکارت به نوع اقامت می گن که کشورهای اتحادیه اروپا قبول دارن برای نیروی کار متخصص سطح ۱ .شما یه آفر کاری بگیرید با حقوقی بالاتر از مبلغی که تو جدول بلوکارت هر کشور مشخص شده که این حقوق خیلی هم زیاد نیست و راحت نیروی متخصص این حقوق را می گیره ،شرایط خاص دیگه ای هم نداره اگه رشته های فنی باشید مدرک زبان هم نمی خواد،تمکن مالی هم نمی خواد چون قرارداد دارید ،مدرک تحصیلی تون هم باید هماهنگ با جاب آفری که گرفتید باشه .خانواده هم همزمان پیوست می شن اونا هم نیازی به مدرک زبان نیست .بعد از ۵ سال هم اکثریت کشورها به کسی که با بلوکارت اومده پاسپورت می دن
از کجا شروع کنم برای اینااز طریق موسسات؟!بهمدقیقتر بگیدبخاطر اینده بچم میخام نجاتش بدم از اینجا
نه اصلا سراغ موسسات نرید ،فقط از طریق لینکدین اقدام کنید ما رشته مون ای تی هست و بیشترین آفر را رشته های فنی تو لینکدین می زارن ،رشته های دیگه را نمی دونم .فقط از طریق لینکدین یکی تون یه آفر بگیره .در مورد بلوکارت و قوانین جدیدش هم سرچ کن ما خیلی سال پیش باهاش اومدیم و یه سری از قوانین اش شاید تغییر کرده اما قطعا بهتر شده، چون دولت ها الان فقط می خوان نیروی متخصص بگیرن ،نه پناهنده ها .
فقط یه آفر بگیر ،بقیه ی کارای ویزا را اچ آر شرکت کمک می کنه .
این جاب افر ها را از کجا میبینید؟!من استادم خیلی پشتم بودولی وقتی دکترا را رها کردم خیلی زشت شد پیشش ...
اگه حال و حوصله ی درس خوندن تو این سن را ندارید دیگه سراغ کارهای دانشگاهی نرو ،مستقیم برای شغل اپلای کنید از طریق لینکدین. اون موقع که ما اومدیم خیلی راحت بود در عرض یه ماه همسر من آفر گرفت و وقتی اومدیم منم کار پیدا کردم ،الان شنیدم ۶ ،۷ ماهی اپلای می کنن و مصاحبه می رن تا آفر بگیرن اما هیچ هزینه ای نداره و بالاخره یکی اش اکی می شه