2777
2789
عنوان

ی سوال از معلما و دانش اموزا

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 33 پست
ببین عزیزم سر کلاس همهههه چی خنده داره همه چییی حتی ترک دیوارانقدر واقعا توی مدرسه با دوستا خوش میگذ ...

خب خیلی حس بدی به معلم میده این رفتار و تصور میکنه به چی دارید میخندید

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه تپق بزنی بخندن .اقتضای سنشونه

من هیچی درسمو ادامه میدم

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

رفتار عجیب اون معلم و استایل عجیب ترش یکی از معلما خیلی بداخلاق بود خونمونو کرد تو شیشه بزرگوار یه ...

مثلا چه استایلی داشت اگه ممکنه توضیح بده

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

معمولا بچه های منحرف ک راهنمایی دبیرستانن،ب هیکل معلم و خط لباس زیر و کلمات سینوس کسینوس میخندن با مثلا معلم خم بشه رو میز دانش آموز بقیه میخندن 

کلا اون سن افکار منحرفانه زیاده 

یا معلم شوت باشه وبتونن سر کلاس میوه بخورن تقلب کنن و...

چون گیر میداد که پوزخند می‌زنید بهمون و رو رفتارای بچه ها حساس شده بود گزارششو دادن و اخراج شد از ا ...

حالا واقعا پوزخند میزدید؟

اصلا برام مهم نیست 

تازه شاگردام انقدر منو دوست دارن و باهام راحت هستن سعی میکنم  بچه ها رو درک کنم و بهشون سخت نگیرم

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀

شاگردای امسال من بنظرم ادامو در میارن میخندن... خیلی پررو هستن 😂جلوی خودم که حرفامو تکرار میکنن میخ ...

چه برخوردی میکنید؟

چرا واقعا؟ یعنی سر تمام کلاسهاتون میخندید؟ چه واکنشی بهتون نشون میدن معلما؟

هم به بچها می‌خندیم و هم به معلما🤣🤣

مثلا یه معلممون هست مَن مَن می‌کنه می‌خواد بگه من خیلی بلدم

به بچها میگه خانم گلی🤣🤣

یکیشون حرف بزنیم قهر می‌کنه

یکیشون هست به لباس میگه لَباس

بعضیاشونم نکته خاصی ندارم مثلا خمیازه می‌کشن می‌خندیم

یکیشونم یه بار دقیقا گردی گوجه ای موهاش رفته بود تو گچ انقدر خندیدیم تقریبا بیهوش شدیم

I can crave u but u don't need to know...

نه معلمم نه دانش آموز ولی بچه ها فقط به سادگی معلم یا حجاب عجیب غریبش میخندن فقط همین دو مورد رو تو ...

حجاب عجیب یعنی جی خب مقنعه دارن دیگه نعلما؟ سادگی هم اغلب،ساده ان