2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا من ههی میخام اوکی شن همه میان😂با کینه شتری حرف میزنن همه هم از شوهراشون نفرت دارن بابا یکم س ...

شوهر ندارم ولی کینه شتری اره،از بس به بابام رو دادیم در هرصورت از ما طلبکاره خودش هم پرنسسه اشتباه میکنه دعوا راه میندازه بعد هم کونشو کج میکنه میخوابه ،فرداش میگه بهمون میگه طلبکارین بهم محل نمیدین 😶

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
مردم از خنده😂😂وایی خیلی خوبی

همیشه به شادی🫠

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

چمیدونم برو با حالت عصبانی پتو و بالشتشو بکش بگو برو سر جات بخواب مث بچه ها جاشو جدا میکنه برا من چته 🤷‍♀️

فیلم های پیشنهادی به وقت آزاد ⬅️⬅️⬅️⬅️"V for vendetta ، the pianist" .ذوق خودتونو حفظ کنین برای هر چیز ریز و درشت چشم هرکیم ندید گور باباش 😗#نه به تبلیغات نینی سایت، سایت های مورددار هم اینقد تبلیغ ندارن یکم به کاربران سایت احترام بذارین ،#نه به محدودیت زمانی تاپیک زدن مگه زندانه 😡😡

از اشناییت خوشبختم منم مجردم 😂ولی طبق کتابایی که خوندم نظر دادم

خوشبختم😁😅طبق تجربه نظر دادم

چمیدونم برو با حالت عصبانی پتو و بالشتشو بکش بگو برو سر جات بخواب مث بچه ها جاشو جدا میکنه برا من چت ...

نه دیگه در این حد 

اسی این کاری که میگمو انجام بده اگه نتیجه نگرفتی اسممو میزارم جعفر

همه چراغارو خاموش کن بعد بدون پتو بالش برو بغلش بگو تاریکه میترسم بدون خنده بعدش با لحن بچگونه بگو چرا از دلم درنیاوردی من هنو از دستت ناراحتم مگه نگفتی دوستم داری این چه دوست داشتنیه نه بوسی نه نازی ببین اگه اشتی نکردین بیا بهم بگو اسممو عوض کنم

اخه این چیزا چیه

شما راهکار بهتری داری ؟

فیلم های پیشنهادی به وقت آزاد ⬅️⬅️⬅️⬅️"V for vendetta ، the pianist" .ذوق خودتونو حفظ کنین برای هر چیز ریز و درشت چشم هرکیم ندید گور باباش 😗#نه به تبلیغات نینی سایت، سایت های مورددار هم اینقد تبلیغ ندارن یکم به کاربران سایت احترام بذارین ،#نه به محدودیت زمانی تاپیک زدن مگه زندانه 😡😡

نه دیگه در این حد

در چ حد باشه خوبه 

2790
2778
2791
2779
2792