ممنونم گلم..شماهم نگران نباش توی پنج روزی که پسرم بستری بود شش تا دکتر ویزیتش کردن همه میگفتن وقتی ویرووس وارد بدن میشه تمام فاکتورهای خونی به هم میریزن وبعد سپری کردن بیماری دوباره به حالت عادی برمیگردن
خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
تمام علائم سرماخوردگیش تمومه خداروشکر ۲ روزی هست من مشهدم عزیرم
خداروشکر فقط بیخیال نباش آن شاللع که پسرت چیزی نباشه و سریع خوب بشه فقط در حد چیزی دیدم میگم نمیگم خدایی نکرده بچه شماهم اینطوریه در حد خواهرانه اگر دیدی دوباره تب کرد اصلا بیخیال نگیر بازم میگم نمیخوام بگمخدایی نکرده بچه طوری چون نوه دایی ام دو ر از جون بچه آت 6ماهه اش بود یک هفته فوت شده علت با تب و علایم سرماخوردگی شکمش ورم کرد گلبول ها سفید قرمز همدیگر خوردن و خیلی علایم دیگه طفلک دوام نیاورد فوت شد بازم عزیزم نمیخوام بگمخدایی نکرده بچه شماشاید زبانم لال باشه اما اگر تب کرد بیخیال نگیر ما شمالیم دختر دایی ام پسرش تهران برد بچه رو سوراخ سوراخ کردند گفتم اصلا تهران نبر آن شاللع پسر شما سرماخوردگی جزیی خوب شده باشه
کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمیزنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خداروشکر فقط بیخیال نباش آن شاللع که پسرت چیزی نباشه و سریع خوب بشه فقط در حد چیزی دیدم میگم نمیگم ...
عزیزم شما همش میگی نمیخوام بگم بچه شما رو نمیخوام بگم نمیخوام بگم ولی توی دل این بنده خدا رو خالی میکنی خود مادر میدونه اگر بچه اش دوباره تب کنه بیخیال نباشه . چقدر حرفای اضافیه زیادی توی کل روز همه ما میزنیم و نمیدونیم چی میگیم اصلا . لازم نیست هرچیزی رو به زبون بیارید