2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 29 پست
تو شهراي كوچيكتر اطراف مغازه بزنين كه اجاره و رهنش كمتر باشه

تو این چن ماه نگفتن ک نمیخایم حداقل دنبالش باشه تا حالا ی کاری میکرد ن اینکه فقط امید بدنو ی دفع ناامیدت کنن

شراکت اگه خوب بود خدا شریک داشت ...ول کن دست ب زانوی خودتون بزنید یا علی بگید پاشید منتظر کمک هیشکی ...

اره درسته اما خیلی بده امیدوارت کنن شوهرم بدجور ناراحته من ازناراحتی اون داغونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شراکت اگه خوب بود خدا شریک داشت ...ول کن دست ب زانوی خودتون بزنید یا علی بگید پاشید منتظر کمک هیشکی ...

تواین اوضاع گرونی چ کنیم اونا همش میگفتن چن نفرباشیم خوبه کارگر این چیزا نمیگیریم😔

اره درسته اما خیلی بده امیدوارت کنن شوهرم بدجور ناراحته من ازناراحتی اون داغونم

خدا بزرگه شاید صلاحتون تو این بوده انشالله خودش کسب و کار بهتری راه میندازه اینو بدون روزی هیشکی تو دست بنده خدا نیست ک اگه بود الان همه از گشنگی مرده بودن ...

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
تواین اوضاع گرونی چ کنیم اونا همش میگفتن چن نفرباشیم خوبه کارگر این چیزا نمیگیریم😔

بخدا همش حرفه اینا اگه شوهرتم میرفت پیششون چند وقت دیگه باز یه بامبولی در میاوردن دکش میکردن همین اول کاری نرفته بهتره کسی ک نون شب رو به بچه خودش روا ندیده و کمکش نکرده ازش توقع نداشته باشین... 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
خدا بزرگه شاید صلاحتون تو این بوده انشالله خودش کسب و کار بهتری راه میندازه اینو بدون روزی هیشکی تو ...

خودمم همینو میگم اما شوهرم داغونه عجیب ...دعاکن برامون عزیزم

بخدا همش حرفه اینا اگه شوهرتم میرفت پیششون چند وقت دیگه باز یه بامبولی در میاوردن دکش میکردن همین او ...

خیلی بده بهت همش بگن فکرشو نکن ما باهمیم اما ی دفه بزنن زیرش

خیلی بده بهت همش بگن فکرشو نکن ما باهمیم اما ی دفه بزنن زیرش

بما هم وعده های زیادی دادن اما دقیقا تو اوج مشکلات زندگیمون با نامردی باباش و داداشش خونمونو از چنگمون در آوردن ...بیخیال خدا هست خودش درد رو میده درمانم میده . 

[QUOTE=52859519]روزنامه همشهري اطلاعيه بدين حتما خيليا دنبال شريك ميگردن[/QUOTE خداخودش ب دادمون بر ...

ايشالله كه يه شريك خوب و قابل اعتماد بتونين پيدا كنين

باور كنين غريبه از فاميل خيلي بهتره

تا يمدت شريك داشته باشين ايشالله سرمايه كه جمع كردين به تنهايي مغازه ميگيرين

ايشالله كه يه شريك خوب و قابل اعتماد بتونين پيدا كنين باور كنين غريبه از فاميل خيلي بهتره تا يمدت ...

اره ولی عزیزم اعتماد کردنم سخت شده تو این زمونه.لعنت ب این زمونه ک جوونارو بیچارع کرد