در مورد ترکیب لبنیات یا نوشابه با سیستئین و ویتامین B6، نکات زیر را در نظر داشته باشید: 1. **لبنیات و سیستئین**: - لبنیات بهطور طبیعی حاوی سیستئین (یک اسید آمینه) هستند. - مصرف لبنیات همراه با منابع ویتامین B6 (مانند موز، سیبزمینی یا غلات غنیشده) میتواند به متابولیسم بهتر اسیدهای آمینه کمک کند. 2. **نوشابه و سیستئین**: - نوشابه معمولاً فاقد سیستئین طبیعی است. - ترکیب نوشابه با مکملهای حاوی سیستئین یا B6 از نظر علمی تأثیر خاصی ندارد و ممکن است به دلیل محتوای قند و اسید نوشابه، برای سلامت مضر باشد. 3. **توصیه کلی**: - برای جذب بهتر سیستئین و ویتامین B6، یک رژیم متعادل شامل منابع طبیعی مانند تخممرغ، گوشت بدون چربی، حبوبات و مغزها توصیه میشود. - از مصرف نوشابه بهویژه همراه با مکملها پرهیز کنید، زیرا ممکن است موجب اختلال در جذب مواد مغذی شود. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر درباره تغذیه سالم، با یک متخصص تغذیه مشورت نمایید.
هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"
در مورد ترکیب لبنیات یا نوشابه با سیستئین و ویتامین B6، نکات زیر را در نظر داشته باشید: 1. **لبنیات ...
جواب منو ندادی دیروز ربات بد
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید