2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیزر کزدم با تنبلی تخمدان برگشت

منم تنبلی دارم حتی شارژ سالیانه هم که گفتن بیا چندساله نرفتم ولی خیلی برگشت نداشته .خیلی خیلی کم برگشته،در حد ناچیز که یه فوق تنبل مثل من اذیت نمیشه

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

منم تنبلی دارم حتی شارژ سالیانه هم که گفتن بیا چندساله نرفتم ولی خیلی برگشت نداشته .خیلی خیلی کم برگ ...

عزیزم امضات خوندم فضول نیستم چیزی بپرسم فقط اگه شرایط مالی و روحی خودت و همسرت اوکیه و موافقی میتونی ب ی بچه عشق بدی میتونی ب سرپرستی قبول کنی ی بچه رو

چیزیه که خودمم باورش دارم و دو سال دیگه حتما انجامش میدم

از ازدواج باید حتما پنج سال بگذره که من توی سومین سال ازدواجم هستم

عزیزم امضات خوندم فضول نیستم چیزی بپرسم فقط اگه شرایط مالی و روحی خودت و همسرت اوکیه و موافقی میتونی ...

شرایطش رو که نداریم ولی یکی از اطرافیانمون این کار رو کرد و بچه اش الان بزرگ شده،همه بهش میگن که اینا پدر و مادرت نیستن سرراهی هستی و اصلا معلوم نیست حلال زاده بودی یا نه و مهمترین مشکل اطرافیان هستند 

شوهرم همین الان هم واکنش خوبی ب این وضعیت نداره نمیدونم پای من می مونه یا نه.

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟