ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
😂😂خوش باش گنده برو لاغر کن ۱ سال غذا نخور اون باسن گندت کمی خوش فرم بشه
آوا من عاشق اندامم هستم و خودم رو قبول دارم ولی تو علاوه بر نداشتن بدن زیبا مغزت هم اونقدر لجن و کثیفه که نمیدونی کلی خانم هستن که بخاطر مجازی نسبت به بدنشون اینسکیورن و کثافتی که تاپیک میکنی بهشون آسیب میزن حس میکنم بیشتر از کو ن تختت اخلاقت باعث شد رد بشی
🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.
به نظرت درسته عیب و ایراد بگیری از اندام بقیه؟ اینطور آفریده شدن شمام انقد کلاس نذار یهو دیدی هیکل ...
اگه تاپیک درست میخوندی من ایراد نگرفتم فقط گفتم سلیقم هیکلی نیست ظریفه . اونا هم میتونم رژیم بگیرن لاغر کنن یا اینکه همینطوری بمونن سلیقه ۹۰ درصد مردای هول بدبخت باشن
جورجی که گنده و هیکلی نیست. خیلی جذاب و خوشگلو بامزست. متناسبه
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را