2777
2789
عزیزم‌من ریزه میزه نیستم تناسب اندام دارم ن مث بعضیا فقط باسن بزرگ حال بهم زن دارن برای ارائه به بعض ...

به نظرت درسته عیب و ایراد بگیری از اندام بقیه؟  اینطور آفریده شدن شمام انقد کلاس نذار یهو دیدی هیکل قشنگی که بهش مینازی از کفت رفت 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدایا چقدقشنگ گفتی هزارتادسته گل تقدیم به تو

قربونت عزیزم. خب جدی میگم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

من اندامم متناسبه دخترم گیر داده من مامان چاق دوس دارم مثل نعمیه نظام دوست تو چرا تپل نیستی😂😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

😂😂خوش باش گنده برو لاغر کن ۱ سال غذا نخور اون باسن گندت کمی خوش فرم بشه

آوا من عاشق اندامم هستم و خودم رو قبول دارم ولی تو علاوه بر نداشتن بدن زیبا مغزت هم اونقدر لجن و کثیفه که نمیدونی کلی خانم هستن که بخاطر مجازی نسبت به بدنشون اینسکیورن و کثافتی که تاپیک میکنی بهشون آسیب میزن حس میکنم بیشتر از کو ن تختت اخلاقت باعث شد رد بشی

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

به نظرت درسته عیب و ایراد بگیری از اندام بقیه؟ اینطور آفریده شدن شمام انقد کلاس نذار یهو دیدی هیکل ...

اگه تاپیک درست میخوندی من ایراد نگرفتم فقط گفتم سلیقم هیکلی نیست  ظریفه  . اونا هم میتونم رژیم بگیرن لاغر کنن یا اینکه همینطوری بمونن سلیقه ۹۰ درصد مردای  هول بدبخت باشن

.

عزیزم‌من ریزه میزه نیستم تناسب اندام دارم ن مث بعضیا فقط باسن بزرگ حال بهم زن دارن برای ارائه به بعض ...

حالا تو‌چرا حرص میخوری 

هر کی داره نوش جونش

به تو هم ربطی نداره اندام بقیه 

ناراحتی برو‌ مثل اونا اندامتو بزرگ کن تا حسرت به دل از دنیا نری

اولا جورجینا برا تو نساخته خودش رو

دوما اونا هم از تو بدشون میاد

سلیقه ات نیست

اونا هم تو سلیقشون نیستی

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

اگه تاپیک درست میخوندی من ایراد نگرفتم فقط گفتم سلیقم هیکلی نیست ظریفه . اونا هم میتونم رژیم بگیرن ...

این که سلیقته تو هست باشه ولی قرار نیست قضاوت کنی و بگی واسه مردای هوله

به تو چه ربطی داره نکنه مردای اطرافت خواهان همچین اندامی هستن که اینو فهمیدی؟

جورجی که گنده و هیکلی نیست. خیلی جذاب و خوشگلو بامزست. متناسبه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یعنی آدم به بی ادبی  تو تو این سایت ندیدم 😐

به تو چه که هیکلشون چطوریه‌

مدل اندامشونه حق توهین نداری 

She is working on a bio...