2777
2789
عنوان

چرا به هیچ عنوان دوس ندارم از خونه برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 22 پست
منم دقیقا اینطورم کارم اینه بمونم خونه تی وی ببینم چای بخورم دلم میخوااادا ولی نمیتونم تو اینستا عکس ...

ما چهارتا خواهر و برادریم فقط من بینشون اینطوری هستم خیلی اذیتم انگار ماها شخصیت حساسی داریم من از دکتر میترسم 

از حرف حدیث مردم خیلی ام بی حوصله ام 

کاش درمان داشت

منم همینم و خواهرشوهرام و خانواده شوهرم برعکس من کلا در حال گشت و گذار. من واسشون عجیبم🤔

البته برای من یکی از دلیلاش اینه که خودم و از بقیه پایینتر میدونم و فکر میکنم عقب موندم و نمی‌خوام کسی رو ببینم انگار اعصابم ظعیف شده انقدر بی حوصله شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همسایه نه مادر پدرم و فامیلایی که دوسشون دارم

خب آدمای برونگرا و پرانرژی بیشتر دوست دارن برن بیرون و با مردم ارتباط داشته باشن شاید اونجوری هستی 

من خودم انرژیم خیلی کمه

ما چهارتا خواهر و برادریم فقط من بینشون اینطوری هستم خیلی اذیتم انگار ماها شخصیت حساسی داریم من از د ...

من یکم نسبت به قبل بهتر شدم 

همسرم میگه بریم بیرون نه نمیگم ، حساسیت زیادم خرج نمیدم که لباسم چطوری باشه و فلان 

روحیه آدم خیلی بهتر میشه حتما امتحان کن 

البته با آدمایی که دوست داری امتحان کن 

حتما برونگرایی خوش به حالت من دوس ندارم برم بیرون مثلا همسایه فضول و ببینم حتی و آدمها رو دوس ندارم ...

منم اینطوری هستم کارم هم تماس زیادی با ارباب رجوع داره دیگه حوصله بیرون رفتن و آدم دیدن ندارم 

حالا هی خودم رو قانع میکنم که یه باشگاه برم

منم اینطوری هستم کارم هم تماس زیادی با ارباب رجوع داره دیگه حوصله بیرون رفتن و آدم دیدن ندارم حالا ه ...

من روابط احتماعیم بد نیست اما کلا خونه رو بیشتر دوست دارم و خیلی هرروز بیرون رفتن و هرروز ارتباط با آدما خستم میکنه