2777
2789
عنوان

شیرخشک مناسب وخوش طعم

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 51 پست

دوستان خاهش میکنم جواب بدین.. من شیرخشک دخترمو ۴ دی خریدم و بازش کردم.. الان که نزدیک ۳۷ روزه میگذره و بیشتر از یکماهه ایا دوباره میتونم بدم؟؟ فاسد نشده؟؟

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا هرچی فک کنی میخورم تا تقویت کنم شیرمو

دختر خودمم عاجزم کرده تا شیر بخوره

فکر کن سوار ماشبن میشیم میریم تو خیابون دور میزنیم تا چند درجه شیر بخوره

تا حرفم میزنم یا حرص می خورم 

فورا همه میگند مثل خودته بدغذایش

وزن تولدش اندازه وزن تولد نی نی شما بود.

دوستان خاهش میکنم جواب بدین.. من شیرخشک دخترمو ۴ دی خریدم و بازش کردم.. الان که نزدیک ۳۷ روزه میگذره ...

خيرر به هيچ عنوان

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
بعد از 4 هفته از باز کردن قوطی نباید دیگه بدی

واقعا؟؟ یعنی فاسد شده؟؟ دوستان دخترم سوپرامیل میخوره. ولی لاغره

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
دختر خودمم عاجزم کرده تا شیر بخوره فکر کن سوار ماشبن میشیم میریم تو خیابون دور میزنیم تا چند درجه ش ...

من ازچهازماهگیش قطره اهن و به توصیه پزشک شروع کردم بهترشد ولی هنوز نرمال نشده

من ازچهازماهگیش قطره اهن و به توصیه پزشک شروع کردم بهترشد ولی هنوز نرمال نشده

مگه قطره اهن چه تاثیری داشته

دخترمن تولدش ۱۶ خرداد ۳ کیلو بود... الان که ۸ ماه داره تموم میشه ۸ کیلو... 

به نظرتون چطوره؟؟

اتفاقا سوپرامیل شیرچرب وخوبیه 

والا انگار دخترم دوسش نداره