2777
2789
عنوان

پایتخت چیشد👩😑

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 21 پست
هیچی رحمت و فهیمه عقد کردن نقی سنگ و نادونسته انداخته بود تو رود خونه باز دعواشون شد و هما و نقی وقت ...

پس  نیکارو میدن ب اون تاجیکی کلاه بردار اه

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

مرسی عزیزم خب یعنی نیکا رو میدن ب اون تاجیکیه؟رحمت و فهمیه عقد کردن

فهمیدن قضیه کمونیست بهتاش الکی گفته تا برن تاجیکستان سنگ رو بفروشن

واسه همین کنسل شد

اره عقد کردن 

سنگ هم نقی انداخت تو رودخونه

* متولد ۷۹ نیستم ( آقایون سایت درخواست ندین!) یه دختر دهه هشتادی که عاشق رقصیدن و موزیک😁🤸🏻♀️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

پس نیکارو میدن ب اون تاجیکی کلاه بردار اه

کلاهبرداره مگه ؟؟

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

کلاهبرداره مگه ؟؟

کمونیستن

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

کمونیستن

باباش کمونیست بود خودش نبود فک کنم دقیق نمی دونم تلبته

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

آشتی کردند همه با هم

نقی هم سنگ رو انداخته بود در رودخانه

سکانس آخر هم بعد از زیارت عکس دسته جمعی گرفتند.

اون عکاس هم کارگردان فیلم بود.

این بود خلاصه قسمت آخر

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

آشتی کردند همه با همنقی هم سنگ رو انداخته بود در رودخانهسکانس آخر هم بعد از زیارت عکس دسته جمعی گرفت ...

من حرص خوردم نیکا رو دادن ب تاجیکیه ای کاش میرفتن میدیدن خلافکاره نمیدادن